Le vedem din ce in ce mai des pe strazile din Romania. Nu sunt altceva decat noile modele de masini de la cei mai mari constructori auto din lume. Si avem posibilitatea sa le admiram in realitate, chiar de la cativa metri distanta, pentru ca noi, romanii, ne dorim din ce in ce mai mult sa detinem noutatile din toate domeniile, indiferent de pretul acestora.

Le vedem din ce in ce mai des pe strazile din Romania. Nu sunt altceva decat noile modele de masini de la cei mai mari constructori auto din lume. Si avem posibilitatea sa le admiram in realitate, chiar de la cativa metri distanta, pentru ca noi, romanii, ne dorim din ce in ce mai mult sa detinem noutatile din toate domeniile, indiferent de pretul acestora.

Asa cum avem in buzunare cele mai noi telefoane mobile, a nu se uita ce vanzari uriase a facut la lansare noul iPhone 5, la fel facem eforturi nemarginite pentru a avea in parcare ultimul BMW, Mercedes-Benz sau Audi, chiar daca pentru achizitionarea acestora garantam daca este nevoie la banca si cu apartamentul familiei sau al parintilor. Si asta pentru ca suntem foarte pasionati de masini si facem aproape orice pentru a avea modelele dorite.

BMW Seria 3
Foto: www.autorevolution.ro
Dupa cum bine stim, noul BMW Seria 3, ce reprezinta a 6-a generatie a acestei serii de foarte mare succes, poate a celui mai iubit producator de automobile premium din lume, a debutat in Romania anul acesta, pe 11 februarie. Noul model este de altfel disponibil in 7 versiuni de motorizare, trei linii de design si cu cele mai moderne tehnologii BMW EfficientDynamics si BMW ConnectedDrive.  

Foarte interesant este ca, din 1975, anul in care a debutat prima generatie de Seria 3, ce era disponibila initial numai intr-o singura versiune de caroserie, compact cu 3 usi, timp de 36 de ani s-au vandut nu mai putin de 12.5 milioane de unitati, ceea ce a facut ca BMW Seria 3 sa fie la momentul actual cel mai vandut model al marcii si un factor important in dezvoltarea acestui gigant constructor auto.

Si am inceput cu BMW Seria 3, pentru ca este si una dintre cele mai dorite masini de catre romanii pasionati de auto. Si acest lucru nu este deloc intamplator, mai ales pentru ca BMW se ocupa de toate aspectele esentiale care atrag atentia asupra unui automobil: design, motorizari si tehnologie.

BMW Seria 3 pret? Cu siguranta va intrebati care este costul unei astfel de supermasini. Ei bine, pretul de inceput este de 25.500 Euro pentru versiunea 316d, 4 cilindri diesel, 85 kW/116 CP.

Audi A4 facelift
Foto: www.autorevolution.ro
Dar BMW Seria 3 nu este singura masina atat de ravnita de romani. O urmeaza la mica distanta noul model A4 de la constructorul auto Audi, un constructor foarte iubit de asemenea in Romania. Noul A4 vine sa ne intampine cu multe noutati, dintre care amintim o noua capota "sculptata" in profil tridimensional, o noua grila, bare de protectie restilizate, prize laterale de aer nou proiectate, proiectoare de ceata cu profil dreptunghiular, faruri optionale Xenon plus,  stopuri cu LED-uri.

Aceste cateva noutati exterioare sunt completate la interior de insertii de crom de inalta calitate, noi culori interioare ce creaza un ambient fascinant, scaune ventilate, instalatie de climatizare pe 3 zone, navigatie MMI plus. Sa nu mai vorbim de o multitudine de motoare pe benzina dotate cu tehnologia TFSI, combinatia consecventa dintre injectia directa si economica si supraalimentare, dar si de motoare pe motorina TDI, ce dispun de tehnologie de injectie Common-Rail si un filtru de particule Diesel.

Audi A4 pret? Pretul de inceput in acest caz este de 23.548 Euro pentru versiunea 1.8 TFSI, 4 cilindri benzina, 120 CP.

Mai multe detalii despre aceste doua modele dar si despre alte masini, pe care ni le dorim atat de mult cu totii, puteti afla si din rubrica stiri auto de pe AutoRevolution.ro!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii