Noua generatie i30 a fost desemnata finalista a competitiei “Masina Anului in Europa 2013” (Car of the Year), devenind primul model Hyundai care ajunge in ultima runda de votare a celui mai prestigios concurs european pentru autovehiculele noi.

Hyundai i30
Hyundai i30 a fost desemnat printre cei opt finalisti in cadrul competitiei“Masina Anului in Europa in 2013” (Car of the Year 2013).
Reprezinta prima nominalizare a unui model Hyundai in runda finala de votare.
Aceasta distinctie incheie un an plin de succese inregistrate de cel mai nou model Hyundai dedicat publicului european.

Noua generatie i30 a fost desemnata finalista a competitiei “Masina Anului in Europa 2013” (Car of the Year), devenind primul model Hyundai care ajunge in ultima runda de votare a celui mai prestigios concurs european pentru autovehiculele noi.

Cei 58 de membri ai juriului Car of the Year, reprezentand 22 de tari europene, au punctat modelele preferate in cadrul primei runde de votare, iar i30 s-a numarat printre autovehiculele care au inregistrat cel mai mare punctaj.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: “Noua generatie i30 a fost proiectata, dezvoltata si fabricata in Europa, pentru clientii europeni. Prin urmare este o adevarata onoare ca un grup respectabil de experti in domeniu sa recunoasca relevanta acestui model pentru Europa, nominalizandu-l in cadrul «Masina Anului in 2013».

Designul dinamic si pachetul valoros pe care acest model il ofera contribuie la schimbarea perspectivei din care clientii europeni privesc marca Hyundai, fiind atrasi de i30 la nivel emotional. Acest fapt este confirmat nu numai de studii independente, ci si de succesul vanzarilor inregistrate intr-unul dintre cele mai competitive segmente - clasa compacta.”

Aceasta ultima realizare a celui mai bine vandut model Hyundai in Europa, incheie un an al reusitelor inregistrate de i30 atat la nivel regional, cat si la nivel global.

La inceputul lunii curente, Hyundai a declarat vanzari de peste o jumatate de milion de unitati in Europa, inregistrate de la lansarea pe piata a primei generatii i30, in anul 2007. In prezent, vanzarile acestui model au depasit un milion de unitati in intreaga lume.

In cadrul unitatii de productie europene de la Nosovice, Cehia, s-au fabricat peste 500.000 de unitati Hyundai i30.

Familia noii generatii i30 s-a extins recent, odata cu lansarea europeana a modelului in trei usi, care adauga un plus de sportivitate caracteristicilor convingatoare ale variantelor i30 in cinci usi si wagon.

Ceilalti candidati nominalizati pentru “Masina Anului in Europa in 2013” sunt (enumerati in ordine alfabetica): Ford B-Max, Mercedes A-class, Peugeot 208, Renault Clio, Subaru BRZ/Toyota GT-86 (un candidat), Volkswagen Golf si Volvo V40.

Castigatorul celei de-a 50-a editii “Masina Anului in Europa” urmeaza a fi anuntat pe 4 martie 2013 la Geneva, in deschiderea salonului international auto.

Asemanator celorlalte modele Hyundai recent lansate in Europa, noua generatie i30 ofera unul dintre cele mai cuprinzatoare pachete de servicii post-vanzare, care pune la dispozitia clientilor cinci ani de garantie integrala fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. O masina reusita.Cei de la Dacia ar trebuii sa tina cont si sa "fure" de la astfel de producatorii

    RăspundețiȘtergere