Daca am face un clasament al celor mai complexe lucruri existente pe Pamant, care necesita implicit si foarte multe operatii de intretinere, am constata probabil ca dupa organismele umane, autovehiculele ar ocupa la mica distanta locul 2 in acest top.

Pro Detailing
Daca am face un clasament al celor mai complexe lucruri existente pe Pamant, care necesita implicit si foarte multe operatii de intretinere, am constata probabil ca dupa organismele umane, autovehiculele ar ocupa la mica distanta locul 2 in acest top. Si nu afirm aceste lucruri in mod intamplator. Lucrand in domeniul auto, observ in fiecare zi acelasi lucru: oricate operatii de intretinere am efectua la un autovehicul, niciodata nu vom putea spune ca suntem cu intretinerea la zi si cateva luni il vom putea folosi doar alimentand combustibil. Trebuie sa fim constienti ca mereu vom mai avea de facut cate ceva la acesta.

Inafara de reviziile generale, ce cuprind operatiile clasice de intretinere ale motorului si ale sasiului, mai sunt si alte lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere la o masina, pentru ca niciun service auto nu va putea efectua vreodata o revizie completa, care sa ne asigure timp de 15.000 km sau 1 an calendaristic functionalitatea perfecta a masinii pe care o conducem. De aceea si noi, soferii auto, trebuie sa avem grija de unele aspecte ce tin mai ales de intretinerea la exterior dar si de intretinerea la interior a acesteia.

In acest sens, zilele trecute am descoperit pe internet un magazin online specializat, ce ofera solutii naturale de curatat si intretinut tapiteria auto, produse pentru detailing-ul auto precum si piese, scule si multe accesorii auto. Pentru cei care inca nu ati auzit de acest termen, detailing-ul auto este o activitate ce are drept scopuri principale refacerea calitatii suprafetelor autovehiculelor si protejarea lor.

In ceea ce priveste intretinerea la exterior a masinii, Pro Detailing ne ofera o gama foarte variata de ceruri auto, ce sunt o modalitate foarte buna de a proteja si de a accentua luciul de pe suprafetele vopsite ale masini, polish-uri, solutii pentru intretinerea metalului, a motorului, a vopselei, a jantelor si anvelopelor, a acoperisurilor din material textil al masinilor decapotabile etc.

La interior, Pro Detailing ne ofera o multitudine de solutii pentru curatarea si intretinerea tapiteriei interioare, a geamurilor, a chederelor, a plasticelor din interior, dar si a sistemelor de aer conditionat, care sunt foarte importante pentru sanatatea pasagerilor dintr-o masina, stiut fiind faptul ca in sistemul de A/C al unei masini se formeaza datorita prafului si condensului foarte multe bacterii.

Lada frigorifica auto Waeco BordBar TB-08
Foto: www.pro-detailing.ro
Dar ce imi place cel mai mult la acest website este ca incearca sa ne aduca la vedere cat mai multe accesorii auto, care mai de care mai interesante si din ce in ce mai solicitate de catre posesorii de masini. Astfel, aici am gasit de exemplu o lada frigorifica auto, termoelectrica, care mi-a atras atentia. Cu un design inovativ si cu un exterior compact, ce margineste un spatiu destul de mare, Waeco BordBar TB-08 se poate alimenta la 12V si poate incalzi pana la 650C, putand fi folosita in timpul calatoriilor dar si in iesirile in aer liber.
Frigider auto Waeco CoolMatic CR 50
Foto: www.pro-detailing.ro
Cine nu se multumeste cu o lada frigorifica, poate achizitiona de pe Pro Detailing chiar si un frigider auto, mai ales pentru ca acestea sunt echipate cu compresoare de ultima generatie Danfoss, ce au fost create in special pentru aplicatiile mobile iar functionarea lor este perfecta chiar si in pozitii inclinate si la temperaturi ambientale ridicate. Mai mult decat atat, caracteristicile interioare ale acestor frigidere mobile sunt comparabile cu ale unui frigider normal.

Si acestea sunt doar doua din multele exemple de accesorii auto pe care le puteti gasi pe Pro Detailing. Pe celelalte va invit cu placere sa le descoperiti chiar voi!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii