Chevrolet anunţă deschiderea unui nou showroom şi punct de service în Baia Mare: Merlin Auto.

Merlin Auto
Merlin Auto va fi atăt ditribuitor cât şi punct de service autorizat Chevrolet.  
În prezent Chevrolet are 27 de puncte de vânzare şi service.

Chevrolet anunţă deschiderea unui nou showroom şi punct de service în Baia Mare: Merlin Auto.

Societatea Merlin Auto SRL a luat naştere în forma actuală în luna ianuarie 2009.
În prezent, aceasta are unsprezece angajaţi dedicaţi activităţilor de vânzare şi reparaţii pentru autoturismele Chevrolet. Showroom-ul Merlin Auto are un spaţiu de circa 300 m², iar service-ul are patru posturi de lucru, personalul fiind calificat pentru cele mai diverse servicii, de la reparaţii  şi revizii curente până la activităţi de tinichigerie-vopsitorie, diagnoză şi geometrie şi îşi propune cooptarea cât mai multor clienţi  prin calitatea lucrărilor oferite.

Clienţii Chevrolet pot contacta noul dealer Chevrolet la:
Tel: 0262.349.169
Fax: 0262.226.243
www.chevroletbm.ro

Merlin Auto îşi aşteaptă clienţii la test drive la adresa: Str. Dura nr. 1A, 430067, Baia Mare.

În prezent, Chevrolet are 27 de puncte de vânzare şi service.

Anul acesta Chevrolet va lansa pe piaţa din România: Spark facelift în luna februarie, iar în septembrie, un model complet nou, Trax.

Trax este un SUV de dimensiuni mici; acesta a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris de anul trecut.

Gama de motoare va include: o motorizare 1,4 l turbo, un motor pe benzină de 1,6 l, precum şi un motor turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzină de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, dezvoltă o putere de 140 cp (103 kW) şi generează un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de tracţiune integrală este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzină de 1,4 l sau diesel de 1,7 l.

Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp (96 kW) și va genera un cuplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuală sunt echipate cu sistemul Start/Stop. Motorul diesel de 1,7 l va fi disponibil şi cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii