Chevrolet Silverado
Obiectivul echipei Eric Vigouroux Racing (EVR) este să răstoarne clasamentul.

Pilotul francez Eric Vigouroux va face faţă provocărilor ediţiei 2013 a Raliului Dakar la volanul unui Chevrolet Silverado modificat, de a doua generaţie.

Autovehiculul a fost îmbunătăţit în mod semnificativ în ultimii cinci ani şi şi-a dovedit deja calităţile, Vigouroux şi echipa EVR câştigând, printre altele, Raliul Marocului în octombrie 2012 şi dominând categoria autovehiculelor cu tracţiune pe două roţi timp de mai multe sezoane. 

„Cu siguranţă suntem una dintre cele mai bune echipe independente ce concurează cu echipele mari ale producătorilor şi am dovedit acest lucru în Maroc. Deşi competiţia este extrem de dură în cadrul Raliului Dakar, ştim că putem surprinde oricând şi, cel mai important, putem obţine un rezultat final excelent,” a declarat Vigouroux.

Autovehiculul Chevrolet Silverado pilotat de EVR este echipat cu un motor Corvette V8 de 7 litri, care dezvoltă 300 cp la o turaţie de 3.800 rpm, generând un cuplu de 600 Nm. Versiunea nou-nouţă Chevrolet Silverado 2014, deja disponibilă în S.U.A., a fost lansată la finalul anului trecut.

Ediţia 2013 a Raliului Dakar va avea loc în America de Sud, între 5 şi 20 ianuarie.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii