Nasser Al-Attiyah si Carlos Sainz nu au reusit sa termine editia din 2013 a Raliului Dakar, dar acest lucru nu inseamna ca vor renunta la participarea in aceasta competitie. Cei doi piloti ai echipei Qatar Red Bull Rally Team au inceput deja sa lucreze la proiectul Dakar 2014.

Qatar Red Bull Rally Team
Nasser Al-Attiyah si Carlos SainzNasser Al-Attiyah si Carlos Sainz nu au reusit sa termine editia din 2013 a Raliului Dakar, dar acest lucru nu inseamna ca vor renunta la participarea in aceasta competitie. Cei doi piloti ai echipei Qatar Red Bull Rally Team au inceput deja sa lucreze la proiectul Dakar 2014.

Dupa un inceput foarte bun, Raliul Dakar 2013 s-a terminat prematur pentru pilotii Qatar Red Bull Rally Team. In ciuda problemelor tehnice, echipa a reusit sa acumuleze experienta cu noul buggy si a castigat cinci din cele opt probe special disputate.

Imediat dupa abandon, Nasser Al-Attiyah a convocat intreaga echipa si a decis ca va continua cu acest proiect si in 2014, obiectivul fiind acela de a castiga Raliul Dakar cu Qatar Red Bull Rally Team. Atat Naser, cat si Carlos au castigat Dakarul si au acum la dispozitie un an intreg pentru a se pregati de o noua aventura.

Declaratii piloti: 
Nasser Al-Attiyah: “Am avut ghinion la editia din acest an, dar acest lucru se mai intampla. Am avut o masina complet noua, iar echipa nu a avut la dispozitie decat cinci luni de pregatire. Chiar si asa am reusit sa castigam cinci din cele opt probe speciale. Rezultatele obtinute de Qatar Red Bull Rally Team sunt remarcabile si ma bucur ca am pornit acest proiect. Nu sunt tipul care se supara pe ghinion. Ca sportiv trebuie sa dai tot ce ai mai bun si eu am facut acest lucru. Acum avem suficient timp la dispozitie pentru a continua acest proiect si sunt sigur ca anul viitor, impreuna cu Carlos, ne vom bate pentru victorie.”

Carlos Sainz: “Am fost dezamagit ca nu am reusit sa ajung la sosire, dar in acelasi timp sunt mandru de performanta echipei. Am aratat tuturor, ca in ciuda timpului scurt avut la dispozitie, am reusit sa castigam probe speciale in Dakar. Anul acesta am demonstrat ca avem o echipa competitiva, iar pentru anul viitor obiectivele noastre sunt si mai ambitioase. Vom analiza toate informatiile adunate anul acesta si vom reveni cu o masina mult imbunatatita. Am castigat Raliul Dakar o data s imi-ar placea sa mai castig inca o data cu Qatar Red Bull Rally Team.”

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii