Noua generatie Hyundai Santa Fe a fost numita cea mai sigura masina din clasa, in urma testelor efectuate de catre Euro NCAP pe parcursul anului 2012.

Hyundai Santa Fe
Noua generatie Santa Fe este evaluata drept cel mai sigur "Large Off-Road 4x4" in 2012.
Cele mai bune rezultate Euro NCAP la toate categoriile.
Angajamentul Hyundai fata de cele mai inalte standarde de siguranta.

Noua generatie Hyundai Santa Fe a fost numita cea mai sigura masina din clasa, in urma testelor efectuate de catre Euro NCAP pe parcursul anului 2012. Rezultatele obtinute la toate categoriile transforma noul Santa Fe intr-unul dintre cele mai sigure autovehicule testate vreodata de catre organizatia independenta de evaluare a autovehiculelor. Totodata, este declarat cel mai sigur autovehicul din segmentul "Large Off-Road 4x4", devansand Mercedes-Benz M-Class si Range Rover.

Din cele 36 de vehicule testate in 2012, opt modele din clase diferite au inregistrat performante de top in urma evaluarilor si au fost premiate de catre Euro NCAP pentru nivelul ridicat de siguranta. La categoria "protectia adultilor", noua generatie Santa Fe a obtinut 96%, inregistrand punctaj maxim in cazul impactului lateral. SUV-ul Hyundai de clasa D a inregistrat 89% la categoria "protectia copiilor", iar dotari precum controlul electronic al stabilitatii au condus la procentul de 86% in cadrul testelor de siguranta asistata.

Angajamentul Hyundai fata de siguranta in trafic este dovedit totodata prin dotarea noii generatii Santa Fe cu optiunea capota activa. Aceasta se activeaza in cazul in care un pieton este lovit, reducand forta de impact si riscul aparitiei unor leziuni severe. Rezultatul este reflectat in punctajul de 71% obtinut la categoria "siguranta pietonilor", ce pozitioneaza noua generatie Santa Fe in varful clasamentului segmentului sau, cu o diferenta semnificativa in fata urmatorului clasat cu procentul de 63%.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe, a declarat: "Numirea noii generatii Santa Fe drept cea mai sigura masina din clasa evidentiaza angajamentul Hyundai fata de siguranta clientilor si a celorlalti participanti la trafic. Gradul ridicat de siguranta al noii generatii Santa Fe, corelat cu nivelul scazut de emisii de CO2, echiparea inalta si designul atractiv formeaza un pachet complet pentru clientii europeni."

Noua generatie Santa Fe este ultimul model Hyundai dintr-o serie lunga de modele cu clasificarea maxima de cinci stele in cadrul celui mai riguros program de evaluare auto - Euro NCAP, urmand astfel rezultatele inregistrate de noul i20, ix20, ix35, i40, Veloster si noua generatie i30.

Noul Santa Fe beneficiaza pe piata europeana de pachetul Hyundai Five Year Triple Care. Acest serviciu ofera clientilor cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii