Oferind 61,000 de variații exterioare și aproape 82,000 de interior, precum și un sistem infotainment IntelliLink de ultimă generaţie, modelul lifestyle Opel ADAM este un adevarat campion al individualizării şi cea mai conectată maşină mică disponibilă.

Opel ADAM ROCKS
Conceptul Opel ADAM ROCKS: Libertatea, în forma ei cea mai individuala.

Noul concept ROCKS ridică ADAM la următorul nivel de individualizare.
Primul mini-crossover urban are un design agresiv și proporțiile musculare.
Deschidere datorată acoperişului textile.
Premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva (7-17 martie 2013).

Oferind 61,000 de variații exterioare și aproape 82,000 de interior, precum și un sistem infotainment IntelliLink de ultimă generaţie, modelul lifestyle Opel ADAM este un adevarat campion al individualizării şi cea mai conectată maşină mică disponibilă. Dar asta nu este suficient pentru Opel. La Salonul Auto de la Geneva, Opel va arăta că explorează modalitățile de a continua individualizare lui ADAM şi va dezvălui studiul unui mini-crossover urban denumit ADAM ROCKS. Cu caroseria sa monocorp cu 3 uşi, 3.70 metri lungime, proporții musculare, design agresiv și posibilitatea de deschidere, ADAM ROCKS este, de asemenea, o propunere pentru inaugurarea unui nou segment de piață.

Demonstrând maniera în care programul unic de personalizare al ADAM poate lua o nouă direcţie, conceptul ROCKS a fost creat pentru cei care caută libertatea personală dincolo de cărările bătute, dincolo de peisajul urban. Inspirat de atleţii Parkour este mai înalt și mai lat, mai dur și mai compact în apariţie. Senzaţia specială de libertate personală este subliniată şi mai mult de aspectul său cabrio şi acoperişul textil ce oferă o imagine liberă a cerului. Pânza acoperă toată lungimea şi lăţimea acoperişului, până la stâlpii C.

"Cu un design și mai îndrăzneț decât al oricărui alt ADAM, ROCKS este o demonstrație impresionantă a cât de mult potențial pentru individualizarea oferă noul nostru mic model lifestyle, încă de la lansarea sa pe piață. Acesta combină duritatea unui crossover cu condusul cool în aer liber", spune Malcolm Ward, Director, Şef Design Opel/Vauxhall. Descriind raționamentul din spatele celui mai nou concept Opel, el explică: "Ca simbol al clienţilor axaţi pe fashion, șoferi activi care doresc să iasă din mulțime, ADAM ROCKS este doar unul dintre răspunsurile posibile la întrebarea despre ce noi direcţii de dezvoltare pot fi deschise pentru această maşină absolut unică - și altele vor urma".

Noul concept al lui ADAM va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva în standul Opel din Pavilionul 2.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii