Trans Car va fi atât distribuitor cât şi punct de service autorizat Chevrolet. Distribuitorul ieşean va comercializa modele ale producătorului american precum autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback şi station wagon, modelul sedan de clasă medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva şi SUV-ul de mici dimensiuni care va fi lansat în septembrie, Trax.

Chevrolet in Iasi
Trans Car va fi atât distribuitor cât şi punct de service autorizat Chevrolet.  
În prezent, Chevrolet are 28 de puncte de vânzare şi service.

Trans Car va fi atât distribuitor cât şi punct de service autorizat Chevrolet. Distribuitorul ieşean va comercializa modele ale producătorului american precum autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedanhatchback şi station wagon, modelul sedan de clasă medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva şi SUV-ul de mici dimensiuni care va fi lansat în septembrie, Trax.

Noua gamă de autovehicule Chevrolet îmbină designul avangardist cu performanţa, inovaţia şi caracterul practic.

Clienţii pot afla mai multe detalii despre oferta Trans Car, accesând pagina de internet www.chevroletiasi.ro sau solicitând informaţii la 0332.103.028 sau vanzari@transcar-iasi.ro.

Toţ­i ieşenii sunt aşteptaţ­i pentru un test drive la sediul reprezentan­ţei din Calea Chişinăului nr. 23, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 18:00, sau sâmbata, între 8:00 şi 14:00.

Proprietarii actuali de automobile Chevrolet din Iaşi pot beneficia deja de servicii de reparaţii şi întreţ­inere în service-ul autorizat Chevrolet. Lucrările sunt realizate de către o echipă tehnică pregatită de producător, cu instrumente şi piese originale.

Pentru programări la service-ul Chevrolet este suficient un telefon la 0232 255 388,
sau un e-mail la adresa: service@transcar-iasi.ro.

Trans Car Company a fost infiinţată la data de 25 februarie 2004.

Începând cu luna aceasta, Trans Car Company a devenit dealer Chevrolet pornind de la ideea de a le oferi celor pasionaţi de marca Chevrolet, posibilitatea de a achiziţiona un autovehicul din această gamă, dar şi cea de a beneficia de servicii de calitate de intreţinere şi reparaţie în service-ul autorizat al mărcii.

Trans Car Iasi
Cu deschiderea noului showroom din Iaşi, Chevrolet are 28 de puncte de vânzare şi service.

Anul acesta Chevrolet lansează pe piaţa din România: Spark facelift în luna februarie, iar în septembrie, un model complet nou, un SUV de mici dimensiuni, Trax.

Chevrolet îşi propune să fie cât mai aproape de clienţii săi, nu numai prin lansarea unei noi game de modele, mai performante şi mai economice, dar şi prin crearea unei reţele de distribuţie care să ofere clienţilor service de calitate şi acces facil la test drive.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii