Modelul Chevrolet Corvette Stingray 2014 decapotabil va fi lansat în premieră mondială pe data de 5 martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Chevrolet Corvette Stingray
Modelul Chevrolet Corvette Stingray 2014 decapotabil va fi lansat în premieră mondială pe data de 5 martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

„Lansarea noului Stingray decapotabil pe piaţa mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva este foarte oportună, Corvette fiind modelul reprezentativ al Chevrolet la nivel internaţional,” a declarat Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet şi Cadillac Europe. „Este un model legendar, recunoscut şi admirat de mult timp, chiar şi în ţările unde nu este disponibil în mod oficial.”

În prezent, există cluburi ale proprietarilor de autovehicule Corvette şi ale fanilor acestora în peste 100 de ţări. De fapt, 58% dintre cei 1,1 milioane de fani care au dat Like paginii oficiale de Facebook a modelului Corvette nu sunt din Statele Unite ale Americii.

Modelul Corvette Stingray decapotabil va asigura acelaşi echilibru între tehnologie, design şi performanţe ca şi versiunea coupe, lansată la începutul lunii ianuarie la Detroit.

„La început, fiecare versiune Corvette este proiectată ca un autovehicul deschis,” a declarat Tadge Juechter, inginer şef Corvette. „Noul Stingray pleacă de la acelaşi principiu, varianta coupe şi cea decapotabilă fiind proiectate astfel încât să ofere performanţe excepţionale în orice situaţie – în călătoriile dumneavoastră zilnice sau când vă aventuraţi pe drumuri secundare cu serpentine.”

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii