In plus poti vedea in direct incercarea echipei Nitro de a stabili un nou record mondial pe O2 Arena din Londra. Rezervarile de bilete pentru acest eveniment se fac pe www.grandcinemadigiplex.ro

Nitro Circus: Filmul 3D
In plus poti vedea in direct incercarea echipei Nitro de a stabili un nou record mondial pe O2 Arena din Londra. Rezervarile de bilete pentru acest eveniment se fac pe  www.grandcinemadigiplex.ro 

Omniverse Vision, în parteneriat cu Universal Pictures International Entertainment, (divizia de home entertainment Universal Pictures) este încântat să aducă Nitro Circus: Filmul 3D, in cinematografe. Încununată cu succes în turneul din Australia, Europa şi SUA, echipa Nitro se întoarce pentru a-şi duce sporturile practicate la un alt nivel.

Audienţa va fi uluită când echipa va încerca imposibilul, cu o cascadorie record, în transmisiune directă de la Arena O2 din Londra. Evenimentul de amploare va fi transmis in direct, prin satelit, în peste 500 de cinematografe din întreaga lume, pe 28 februarie 2013 la ora 21:00, dand startul la ce se anuntaa fi o aventură  plină de adrenalină.

Fanii NITRO CIRCUS din România pot vedea acest spectacol unic în transmisiune directă, exclusiv la Grand Cinema Digiplex.

“Cascadoriile din film sunt mai mari şi mai nebuneşti decât orice am făcut până acum, iar acest film le amplifica nu doar la scara larga, ci si pe o scena extinsa la nivel mondial”, a spus atletul Red Bull Travis Pastrana.

Preţul unui bilet este 35 RON.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii