Noul crossover are la bază conceptul S-Cross prezentat iniţial la Salonul Auto de la Paris în 2012.

Suzuki S-Cross
Noul crossover are la bază conceptul S-Cross prezentat iniţial la Salonul Auto de la Paris în 2012.

Modelul de serie crossover din segmentul C va fi lansat în premieră mondială la ediţia cu numarul 83 a Salonului Auto de la Geneva 2013, care îşi deschide porţile între 5 martie şi 17 martie.

Cu un stil de crossover clar, un interior spaţios şi dispunând de unul dintre cele mai mari portabagaje ale unei maşini crossover de clasă C, noul model va oferi o versatilitate remarcabilă. Tehnologia avansată 4WD, unul din domeniile de specialitate şi parte integrantă din istoria Suzuki, asigură o manevrabilitate excelentă şi maximizează plăcerea condusului.

Informaţii detaliate despre noul model vor fi dezvăluite la conferinţa de presă Suzuki, programată pentru 5 martie 2013, ora 13:30 pm, în Sala 4 – Stand 4251.

Suzuki va prezenta, de asemenea modelele Alto, Splash, Swift, Sx4, Jimny şi Grand Vitara, iar Kizashi va fi expus în zilele destinate publicului larg.
Salonul Auto de la Geneva 2013, va fi deschis presei pe 5 şi 6 martie şi apoi publicului larg în perioada 7 martie – 17 martie.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. o masina care merita s-o incerci, daca nu o cumperi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da, intaradevar o masina atractiva, dar trebuie sa ne gandim de doua ori inainte sa o achizitionam daca nu stam chiar asa de bine cu banii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta aceasta masina, dar dupa parerile expuse aici cei ce vad commenturile se vor mai gandi inainte de a se hotara sa achizitioneze aceasta masina.

    RăspundețiȘtergere