2012 a reprezentat un an istoric pentru Autonet Import, echipa noastră organizând cel mai important eveniment de pe piaţa de piese de schimb, accesorii și echipamente de service din România.

Autonet Mobility Show
2012 a reprezentat un an istoric pentru Autonet Import, echipa noastră organizând cel mai important eveniment de pe piaţa de piese de schimb, accesorii și echipamente de service din România.

Între 22 și 23 iunie, în Cluj Napoca, Autonet Mobility Show a fost un eveniment dinamic și interactiv, destinat profesioniștilor din domeniul auto.

Cei 5.200 de metri pătraţi ai expoziţiei au găzduit o sută dintre cei mai importanţi producători și furnizori de piese de schimb, accesorii auto și echipamente de service. Ultimele noutăţi ale industriei auto au fost subiectul numeroaselor prezentări tehnice și traininguri, care au oferit profesioniștilor din ateliere oportunitatea de a ţine pasul cu evoluţia continuă a domeniului în care activează.

Latura tehnică a evenimentului a fost completată de posibilităţile de relaxare oferite participanţilor și vizitatorilor! Oaspeţii noștri de la Autonet Mobility Show au avut ocazia de a participa la cursuri de condus defensiv oferite de multiplul campion de raliu Titi Aur și de a-și încuraja favoriţii din Raliul Transilvaniei. Mai mult, echipa PitStop a efectuat teste gratuite pe vehiculele acelora care au dorit să afle în ce stare se află autoturismul lor. În cele din urmă, evenimentul s-a încheiat cu un concert care a pus un zâmbet pe feţele tuturor.

Una peste alta, Autonet Mobility Show a fost locul de întâlnire a profesioniștilor auto din România, dar și a vizitatorilor care au dorit să își petreacă un weekend relaxându-se prin surprizele pregătite pentru ei.

... anul acesta vom fi cei mai buni!
Autonet Mobility Show 2012 a fost un excelent prim pas pentru compania noastră în ceea ce privește organizarea evenimentelor de mare anvergură. Reacţiile au fost încurajatoare și motivante, atât din partea Partenerilor noștri, cât și din partea furnizorilor. Evenimentul de anul trecut a impus un standard foarte înalt și suntem hotărâţi să construim pe acest succes.

Anul 2013 aduce nu unul, ci două evenimente Autonet Mobility Show, în două ţări! Al doilea show din România va fi găzduit, la fel ca și primul, de centrul comercial Polus Center din Cluj Napoca, între 10 și 11 mai, și promite să fie chiar mai bun ca cel de anul trecut. Un spaţiu mai mare de expoziţie, două încăperi tematice și un număr mai mare de atracţii sunt doar câteva din punctele tari ale show-ului acestui an.

Autonet Mobility Show
Anul acesta ne extindem! Ungaria va fi a doua ţară care va găzdui un eveniment Autonet Mobility Show. Astfel, dorim să fim mai aproape și să oferim Partenerilor noștri din Ungaria aceleași oportunităţi de a se familiariza cu ultimele noutăţi tehnice, echipamente de service și traininguri pe care doar un astfel de eveniment le poate cuprinde. Evenimentul va avea loc între 31 mai și 1 iunie la Budapesta.

Cluj Napoca, 10-11 mai 2013
Parcarea Polus Center va găzdui un eveniment și mai mare decât anul trecut. Spaţiul de expoziţie a crescut la 6.000 de metri pătraţi și oferă un spaţiu amplu în cele două încăperi tematice - una rezervată furnizorilor de piese și componente de schimb, iar cealaltă producătorilor de echipamente de service - precum și în zona de expoziţie și activităţi în aer liber. În ceea ce privește expozanţii, sunt așteptaţi peste o sută dintre cei mai importanţi producători de piese, accesorii și echipamente de service din lume, precum și reprezentanţi ai conceptelor de service.

Vă aşteptăm cu multe surprize!

Sursa: www.autonet.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii