Spark facelift şi Camaro decapotabil expuse pentru prima dată la salon.

Premiere Chevrolet la Salonul Auto Moto (SAM) 2013
Spark facelift şi Camaro decapotabil expuse pentru prima dată la salon.

Modelele Chevrolet pot fi admirate la Salonul Auto Moto (SAM) 2013 în standul dealerului Chevrolet, Rădăcini Motors.

Standul Rădăcini Motors vine cu două premiere Chevrolet: Spark facelift şi Camaro decapotabil. Alături de acestea sunt prezente şi modele deja cunoscute, precum Aveo sedan şi hatchback, Cruze facelift (sedan şi Station Wagon), Malibu sau MPV-ul de familie cu şapte locuri, Chevrolet Orlando.

O altă premieră interesantă este sistemul Mylink.

Pentru început, această tehnologie de infotainment de ultimă generaţie va fi disponibilă în echipările superioare ale modelelor Cruze, Aveo şi Trax - micul SUV de la Chevrolet ce urmează a fi lansat în a doua parte a acestui an.

MyLink afișează conținutul unui smartphone pe un ecran tactil color, cu rezoluție înaltă și o diagonală de 7 inch. Conectivitatea este asigurată prin intermediul portului USB sau prin Bluetooth pentru dispozitive de stocare precum playerele Mp3, iPod, iPad etc. Există, de asemenea, o priză de conectare pentru anumite dispozitive de redare a fișierelor audio şi smartphone-uri care nu utilizează conexiunile prin USB sau Bluetooth.

Cu Chevrolet MyLink, smartphone-ul funcţionează de fapt la fel ca un hard disk integrat într-un sistem infotainment. Deţinătorii de dispozitive compatibile*  îşi pot aduce propriile fișiere media la bordul autovehiculului via USB sau prin conectarea smartphone-ului prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Apelurile telefonice pot fi iniţiate fără să fie nevoie să formați numărul: Şoferul poate selecta un nume din agenda telefonică stocată, apăsa pe funcţia de apel şi apelul este proiectat prin difuzoarele autovehiculului. Listele de redare, galeriile foto, agendele telefonice şi alte fişiere media şi de date personale pot fi uşor accesate.

Cât timp autovehiculul staţionează, ocupanţii acestuia pot,de asemenea, să vizioneze fişiere video sau imaginistocate în smartphone. Sistemul are la bazătehnologie de ultimăgeneraţie.

În curând sistemul Mylink va fi disponibil şi cu o serie de aplicaţii utlile precum BringGo, Siri, TuneIn sau Stitcher™.

Dacă aveţi un smarphone compatibil* puteţi testa sistemul Mylink pe modelul Chevrolet Cruze Station Wagon expus la Salonul Auto Moto.

Tot în standul Rădăcini Motors, studenţii vor putea găsi pliante cu informaţii despre concursul Young Creative Chevrolet. Înscrierile în această competiţie pan-europeană, ce oferă premii substanţiale, se pot face până în luna aprilie. Mai multe detalii în pliantele de la salon sau pe www.youngcreativechevrolet.com

Modelele Chevrolet vor putea fi admirate până pe 7 aprilie.

Pentru a facilita accesul la salon, Bulevardul Unirii va fi trasnformat  în parcare pentru maşinile vizitatorilor.

----
* Aplicaţia Siri este disponibilă în versiunea Beta numai pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPad (generaţia a treia şi a patra), iPad mini şi iPod touch (generaţia a cincea), necesitând acces la Internet. Este posibil ca Siri să nu fie disponibilă în toate limbile şi în toate zonele, iar caracteristicile aplicaţiei pot varia în funcţie de zonă. Se pot percepe taxe pentru transmiterea de date prin intermediul telefonului mobil.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii