Într-un eveniment devenit tradiţional pentru piaţa auto românească, Opel anunţă pentru intervalul 19-20 aprilie 2013 acţiunea anuală “Opel 24H”.

Opel 24H
19 – 20 aprilie, eveniment Porţi Deschise la partenerii Opel din toată ţara.
Oferte speciale pentru modelele Opel, accesorii, garanţie extinsă şi Casco.

Într-un eveniment devenit tradiţional pentru piaţa auto românească, Opel anunţă pentru intervalul 19-20 aprilie 2013 acţiunea anuală “Opel 24H”. Partenerii mărcii din toată ţara îi aşteaptă pe cei interesaţi vineri şi sâmbătă pentru a cunoaşte cele mai noi produse Opel şi a beneficia de oferte unice în an.

Produs Financiar “Super Deal”
Ofertele Cetelem valabile în cadrul evenimentului Opel 24H şi aduc o rată fixă în lei și DAE 8,84%. Pentru un credit în LEI oferit de Cetelem IFN SA în valoare de 24.310 lei, cu o durată de 48 luni, ce nu include avansul de 17.248 lei, DAE are valoarea de 8,84%, dobândă anuală fixă este de 8,5%, comision de analiză 0 lei, commisionul de administrare 0 lei inclus în rata lunară de 599,20 lei, iar valoarea totală plătibilă este de 28.761,60 lei. Exemplul a fost calculat pentru un automobil de 41.558 lei, la un curs de 4,4 lei/euro și nu include asigurarea de viață și asigurarea CASCO.

Accesorii cadou
“Opel 24H” aduce în plus faţă de ofertele speciale pentru modelele mărcii şi posibilitatea de a le complimenta cu accesoriile cele mai potrivite. Pe perioada evenimentului, cei care achiziționează accesorii originale Opel în valoare de peste 100 Euro, peste 200 Euro sau peste 300 Euro fără TVA, vor primi un accesoriu cadou, la alegere, în funcție de sumă.

Protecție optimă: reducere 10% pentru asigurarea Opel Casco de la Allianz – Țiriac
Chiar şi şoferii precauţi au parte de evenimente în trafic. Pentru situațiile neprevăzute, asigurarea CASCO este soluţia optimă, iar în cele 2 zile ale evenimentului Opel 24H este acordată o reducere de 10% la achiziționarea asigurării Opel Casco de la Allianz Țiriac. Pentru a se încadra în ofertă, poliţele trebuie să fie încheiate în maxim 30 zile de la emiterea ofertei.

Garanție extinsă, la un preț cu 10% mai mic
Garanția extinsă înseamnă pentru şofer zero costuri pentru reparații și zero stres. Pentru mașină, ea se traduce în 100% atenție din partea experților Opel. Programul de Garanţie Extinsă Opel acoperă toate cheltuielile percepute de un reparator autorizat Opel pentru înlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferentă, atunci când defecţiunea se datorează exclusiv unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj) ce apar după expirarea garanţiei producătorului.

Cardul de credit Opel - Cetelem
Clienţii care vin în service-urile Opel până la sfârșitul lunii aprilie primesc înapoi pe card 10% din valoare pentru orice factură peste 500 lei, în limita a 100 lei. Cardul Opel Cetelem este un card de credit MasterCard în lei, cu CIP și bandă magnetică, emis de Cetelem IFN SA.

Cardul Opel Cetelem poate fi utilizat pentru cumpărături la comercianţi sau retragere de numerar, în orice locaţie din lume care afişează sigla MasterCard, pentru a transfera bani într-un cont curent personal sau pentru a efectua tranzacţii în rate fixe în magazinele partenere. Avantajele clienţilor Opel constau în 5% reducere la piesele achiziționate la partenerii Opel, 4 rate cu DAE 0% în service-urile Opel, 1% reducere prin rambursare la alimentările cu combustibil în 2013, 1 an de asistență rutieră gratuită pentru toate autovehiculele Opel începând cu anul de fabricaţie 2005 şi care au toate reviziile periodice efectuate la timp, 0% comision pentru plata la comercianţi şi până la 60 de zile perioadă de graţie cu 0% dobândă la cumpărături.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Chiar daca probabil nu imi permit, as vrea sa vad cateva oferte ale unor masini ce sunt marca Audi sau poate chiar, un honda....
    Ce pot spune fiecare dintre noi avem vise...

    RăspundețiȘtergere