25 de echipe s-au luptat pentru victorie in Marele Premiu al Bucurestiului, prima etapa din 2013 a competitiei Red Bull Racing Can, o competitie de masinute radio-comandate dedicata studentilor.

Red Bull Racing Can
25 de echipe s-au luptat pentru victorie in Marele Premiu al Bucurestiului, prima etapa din 2013 a competitiei Red Bull Racing Can, o competitie de masinute radio-comandate dedicata studentilor.

Prima etapa din noul sezon Red Bull Racing Can, Marele Premiu al Bucurestiului, s-a desfasurat marti, 9 aprilie, in Sala de Sport din campusul Tei intr-o atmosfera incendiara. In fata unui public numeros, 25 de echipe s-au luptat pentru victorie in cea mai spectaculoasa competitie de masini radio-comandate.

Echipa “The Stig” a avut un parcurs perfect si a castigat toate mansele in care a luat startul, asigurandu-si victoria la capatul unei lupte extrem de spectaculoase. “The Stig” a stabilit si cel mai bun timp pe tur, 8 secunde si 11 sutimi, si cel mai mare numar de tururi parcurse, 17, intr-o mansa de 3 minute.

Viteza in cursa nu a fost insa singurul criteriu care a contat in competitie. Juriul format din Andrei Toader (Argaetik), Robert Kovacs, atlet Red Bull, si Andrei Mitrasca, pilot in Campionatul National de Viteza in Coasta, au acordat note pentru originalitate, modul de asamblare si designul fiecarei masinute construita din can-uri de Red Bull.

Podiumul primei etape din Red Bull Racing Can a fost completat de echipele Krone Racing si Geodesy Sprinters.

Marele Premiu al Timisoarei, urmatoarea etapa din Red Bull Racing Can, este programata joi, 11 aprilie de la ora 16:00, in Complex.

Inscrierile si toate detaliile legate de participare pentru celelalte etape de la Timisoara, Cluj, Iasi si Bucuresti (2) sunt disponible pe site-ul www.redbull.ro/racingcan

Rezumatul primei etape din Red Bull Racing Can poate fi vazut aici: http://www.redbull.ro/cs/Satellite/ro_RO/Video/Red-Bull-Racing-Can-Romania-021243016847138

Sursa: Berti Panaiot, National Manager Communication
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii