Parte a echipării originale MINI, Goodyear Dunlop a echipat acum și noul MINI Paceman John Cooper Works pentru debutul său la București, în cadrul unui eveniment special dedicat gamei MINI John Cooper Works.

MINI John Coper Works Days
Parte a echipării originale MINI, Goodyear Dunlop a echipat acum și noul MINI Paceman John Cooper Works pentru debutul său la București, în cadrul unui eveniment special dedicat gamei MINI John Cooper Works.

Pentru a sublinia caracterul sportiv al evenimentului și pentru a readuce cât mai aproape de prezent istoria scrisă de-a lungul timpului de modelele MINI echipate cu anvelope DUNLOP în cursele de viteză, Goodyear Dunlop Tires România a echipat toate cele 14 modele prezentate la București cu anvelope de înaltă și ultra-înaltă performanță marca Dunlop și Goodyear.

14 modele MINI John Cooper Works au venit la București pentru a marca debutul oficial pe piața din România al noului model MINI Paceman John Cooper Works. Din cele 14 modele, 8 au fost echipate cu anvelope Dunlop 205/45R17 84W SP SPORT 01, alte 4 cu anvelope de ultimă generație Goodyear 225/45R18 91Y EfficientGrip și 2 au fost prezentate cu echiparea originală Dunlop 205/45R17 84W SP SPORT 01 RunOnFlat cu protecție suplimentară a jantei.

Prin parteneriatul realizat cu BMW Group Romania, Goodyear Dunlop Tires România a celebrat totodată succesul înregistrat pe piața internațională cu cele mai noi modele ale sale: Dunlop Sport BluResponse și Goodyear EfficientGrip Performance. Numărul 1 în Europa din punct de vedere al noii scheme de etichetare UE pentru anvelope, având cele mai multe modele și cele mai multe dimensiuni cu cele mai înalte ratinguri pe eticheta UE existente acum pe piață, Goodyear Dunlop se mândrește și cu cele mai bune rezultate în testele de profil realizate atât de instituții și organizații de testare independente cât și de reviste de specialitate.

Noile vârfuri de gamă pe segmentul anvelopelor de vară de la Goodyear Dunlop prezintă cel mai înalt rating, respectiv gradul A, la aderența pe carosabil umed pentru un număr extins de dimensiuni, precum și gradul B, la rezistența la rulare.

În cadrul evenimentului de la București, clienții și pasionații mărcii MINI Cooper au avut ocazia să testeze performanța deplină a anvelopelor Goodyear EfficientGrip RunOnFlat cu protecție suplimentară a jantei, în dimensiunea 225/45R18 91Y.

La nivel internațional, DUNLOP furnizează anvelope pentru echipare originală pentru modelul Mini John Cooper Works Hatch R56. Anvelopele Dunlop livrate acestui model sunt de asemenea RunOnFlat cu protecție suplimentară a jantei.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii