Incepand cu 1 aprilie 2013 fiecare model Lexus nou livrat va fi acoperit de garantie de mobilitate pe durata a 5 ani.

Incepand cu 1 aprilie 2013 fiecare model Lexus nou livrat va fi acoperit de garantie de mobilitate pe durata a 5 ani.
Lexus Euro Assistance reprezinta cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire si durata).
Serviciile de mobilitate Lexus acopera peste 40 de tari din Europa.
Cei 5 ani de Lexus Euro Assisstance vin in completarea celor 5 ani garantie oferiti de Lexus in Romania.
Lexus Euro Assistance este disponibil si pentru autoturisme Lexus rulate care nu au atins vechimea de 10 ani, contra cost.

Lexus Euro AssistanceIncepand cu 1 aprilie 2013, fiecare autoturism Lexus nou livrat va fi acoperit de cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata, cu o durata de cinci ani si una din cele mai extinse acoperiri.

Programul Lexus Euro Asssitance ofera servicii de mobilitate 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, în cazul imobilizării mașinii pe șosea ca urmare a defectării, a producerii unui accident sau a furtului. Clientul Lexus, beneficiar al serviciilor de mobilitate, le poate accesa prin intermediul unui apel la un numar de telefon dedicat: 0800 400 000 - numar de telefon apelabil gratuit din tara si +40 31-2255000 pentru apeluri din strainatate.

Programul asigura asistenta rutiera in caz de urgenta (inclusiv pana de cauciuc sau de carburant) si remorcare pana la cel mai apropiat atelier autorizat Lexus sau Toyota in cazul imobilizarii autovehiculului pe sosea. In cazul furtului sau daca vehiculul imobilizat nu poate fi reparat in aceeasi zi, beneficiarul are la dispozitie urmatoarele optiuni, in functie de specificul si gravitatea situatiei: 1) cazarea la hotel pe o perioadă maximă de 4 nopți, la un cost de maxim 184 € de persoană pe noapte; 2) utilizarea unei masini de schimb pentru o perioada de maximum 5 zile sau 3) continuarea calatoriei catre destinatia initiala sau catre domiciliu, caz in care i se va oferi un bilet de tren la clasa I sau, daca durata calatoriei cu trenul depaseste 6 ore, un bilet de avion la Business Class.

Este asigurata si punerea la dispozitie a unui sofer personal in situatia in care beneficiarul se afla in incapacitatea de a conduce masina.

De asemenea, este acoperita si repatrierea autovehiculului si livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuarii reparatiilor in diversele situatii aparute.

Un detaliu important il reprezinta faptul ca beneficiarul serviciului Lexus Euro Assistance este reprezentat de persoana care conduce masina, precum si de orice alta persoana transportata in vehicul, in limita legala stipulata referitoare la transportul pasagerilor, cu exceptia autostopistilor sau pasagerilor transportati contra cost.

Asistenta va fi oferita pentru imobilizarea masinii survenita in urmatoarele tari: Andorra, Austria, Belgia, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța (Europa) & Corsica, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica San Marino, Romania, Serbia, Republica Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Turcia (sectorul european), Ucraina, Marea Britanie și Vatican.

Pachetul de mobilitate Lexus Euro Assistance este oferit, contra cost, si pentru autovehicule rulate cu o vechime mai mica de 10 ani. Programul poate fi achizitionat din retelele de parteneri autorizati Lexus si Toyota din Romania.

Lexus este marca premium cu o puternica orientare spre client. Aceasta orientare este inglobata in ADN-ul marcii, dar reprezinta si un fapt dovedit de numeroasele premii JD Power obtinute in diverse tari, premii care recompenseaza nivelul ridicat de satisfactie a clientilor sai. In Romania, clientii Lexus sunt recompensati cu 5 ani de relaxare, cei 5 ani de mobilitate fiind alaturati celor 5 ani garantie oferiti in prezent.

Sursa: Lexus Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii