Clientii Hyundai Auto Romania beneficiaza de 5 ani revizii gratuite fara limita de kilometri la achizitionarea modelului ix35, pana la data de 31 mai 2013.

Hyundai ix35
Clientii Hyundai Auto Romania beneficiaza de 5 ani revizii gratuite fara limita de kilometri la achizitionarea modelului ix35, pana la data de 31 mai 2013.

Acest serviciu completeaza pachetul "5 Year Triple Care", care inglobeaza 5 ani garantie integrala, oferita de catre producator, fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice periodice gratuite.

Noutatea acestui beneficiu consta in faptul ca SUV-ul Hyundai de clasa compacta este singurul de pe piata din Romania care ofera aceste avantaje post-vanzare fara limitare de rulaj. Un alt aspect esential al acestor servicii Hyundai este faptul ca acestea sunt transmisibile catre noul proprietar, in caz de revanzare auto.

Hyundai ix35 a fost lansat pe piata locala in urma cu trei ani, in luna aprilie a anului 2010, inregistrand o ascensiune rapida in topul SUV-urilor de import comercializate in Romania.

Inca de la debut si pana in prezent, SUV-ul Hyundai ocupa in mod constat locul al doilea la nivel national in topul anual al celor mai vandute SUV-uri de import, conform Asociatiei Producatorilor si Importatorilor Auto.

In Romania, Hyundai ix35 este disponibil intr-o gama extinsa de motorizari si variante de echipare. Clientii pot alege dintre cele patru tipuri de motorizari compatibile Euro V - doua motorizari benzina (propulsor 1.6 litri, 135 CP si propulsor de 2.0 litri, 163 CP) si doua motorizari diesel (propulsor 1.7 litri, 115 CP si respectiv 2.0 litri, 184 CP).

ix35 poate fi asistat atat de o transmisie automata cu sase trepte, cat si de o transmisie manuala cu cinci sau sase trepte, in functie de motorizare. De asemenea, modelul ix35 dispune atat de varianta tractiune fata (2WD - pentru motoarele de 1.6 litri benzina si respectiv 1.7 litri diesel), cat si de tractiune integrala (4WD - pentru motoarele de 2.0 litri).

Paleta de selectie a clientilor a fost extinsa prin introducerea a cinci variante de echipare, oferind confort si siguranta. Printre dotarile standard ale modelului ix35 se numara sisteme de siguranta precum ESP, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, airbag-uri sofer, pasager fata, laterale si cortina, inchidere centralizata si senzor de blocare a usilor in mers.

Campania este demarata de Hyundai Auto Romania si este valabila in perioada aprilie-mai 2013, in reteaua nationala a distribuitoriilor autorizati.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii