Stafeta Napoca Rally Academy a terminat pe locul 11.

Maratonul International Cluj - Napoca Rally Academy
Stafeta Napoca Rally Academy a terminat pe locul 11.
Membrii echipei au luat startul si in Crosul Banca Transilvania.
Trei echipaje NRA pleaca maine spre insulele Azore pentru etapa din ERC.

Membrii echipei de stafeta a Napoca Rally Academy au reusit un rezultat excelent la Maratonul International Cluj. Gabriella Favotto, Bogdan Marisca, Iulian Nicolaescu si Sebastian Itus-au clasat pe locul 11 la general in ierarhia stafetelor mixte.

Gabriella Favotto, sotia lui Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Iulian Nicolaescu si Sebastian Ituau luat starul la Maratonul International Cluj in proba de stafeta (4 x 10.55 km) pe care au terminat-o cu o medie de 56 de minute de fiecare schimb. Florin Tincescu care trebuia sa participe in aceasta proba a renunat inainte de start din cauza unei accidentari. „Am avut mici probleme inainte de start si am preferat sa nu risc nimic. Pentru mine urmeaza, saptamana viitoare, debutul in Campionatul European de Raliuri si nu am vrut sa pericilitez participarea mea in Sata Acores Rallye”, si-a motivat Florin Tincescu absenta la start. Dupa ce a plecat prima in proba de stafeta, Gabriella Favotto a continuat cursa la semi maraton si a terminat pe locul 14.

Totusi juniorul Napoca Rally Academy a participat alaturi de Marco Tempestini, Simone Tempestini, Mattia Tempestini, Danny Ungur, Sebastian Itu, Bogdan Marisca, Sergiu Itu si Iulian Nicolaescu la Crosul BT, unde Banca Transilvania a donat cate 5 Euro, pentru fiecare participant inscris, fundatiei “Clujul Are Suflet”, care are grija ca adolescenti sitineri proveniti din familii fara posibilitati materiale sa se integreze in societate si pentru a duce o viata mai buna. „A fost o sarbatoare sportiva si un eveniment important pentru orasul Cluj la care au fost prezenti participanti intre 5 si 80 de ani. Suntem mandri ca Napoca Rally Academy a participat la un astfel de eveniment si mai ales ca am si obtinut o performanta buna”, a spus Marco Tempestini.

Luni dimineata, echipajele Marco Temepestini/Dorin Pulpea, Simone Tempestini/Sergiu Itu si Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu vor pleca spre Insulele Azore unde in perioada 25 – 27 aprilie vor lua startul in etapa a patra din Campionatul European de Raliuri.

Sursa: Berti Panaiot, National Manager Communication
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii