Napoca Rally Academy va participa la Maratonul International Cluj.

Napoca Rally Academy
Napoca Rally Academy va participa la Maratonul International Cluj.
Startul se va da duminica, 21 aprilie, la ora 09:15.
Membrii echipei vor lua startul in proba de stafeta si la Crosul Banca Transilvania.

Membrii echipei Napoca Rally Academy vor participa, duminica 21 aprilie, la Maratonul International Cluj in proba de stafeta (4 x 10,55 km) si la Crosul Banca Transilvania (6 km).

Rezistenta fizica a membrilor echipei Napoca Rally Academy va fi pusa la incercare in acest sfarsit de saptamana cand vor lua startul in Maratonul International Cluj in proba de stafeta (4 x 10.55 km) si  Crosul Banca Transilvania pe distanta de 6 kilometri. Bogdan Marisca, Sebastian Itu, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu vor lua parte atat in proba de maraton stafeta (4 x 10,55 km), cat si la Crosul Banca Transilvania,iar Marco Tempestini, Danny Ungur, Simone Tempestini si Sergiu Ituvor lua startul doar in Crosul Banca Transilvania pe distanta de 6 kilometri.

Inscrisi initial in cursa de maraton stafeta, Simone Tempestini si Sergiu Itu au renuntat la participarea in competitie datorita unor accidentari si vor fi prezenti doar la startul Crosului BT. Startul in Maratonul International Cluj se va da duminica, 21 aprilie, la ora 09:15, iar startul in Crosul BT este programat la ora 13:20. Pentru fiecare participant inscris in Crosul BT, Banca Transilvania doneaza 5 euro fundatiei “Clujul Are Suflet”, care are grija ca adolescenti sitineri proveniti din familii fara posibilitati materiale sa se integreze in societate si pentru a duce o viata mai buna.

Imediat dupa testul de rezistenta, echipajele Marco Temepestini/Dorin Pulpea, Simone Tempestini/Sergiu Itu si Florin Tincescu/Iulian Nicolaescu vor pleca spre Insulele Azore unde in perioada 25 – 27 aprilie vor lua startul in etapa a patra din Campionatul European de Raliuri.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii