Cea de-a doua etapă a CNR Dunlop 2013 începe azi la Lugoj, startul pe prima specială a raliului fiind programat la orele 15.05.

CNR Dunlop
Cea de-a doua etapă a CNR Dunlop 2013 începe azi la Lugoj, startul pe prima specială a raliului fiind programat la orele 15.05.

Demarat în forță la Brașov, Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2013 continuă cu tradiționala etapă de la Timișoara și Lugoj, Timiș Rally. Cea de-a doua etapă a CNRD 2013, a debutat astăzi cu startul oficial din Lugoj și a aliniat la start 50 de piloți.

Cu punctul de atracție în două centre importante din Banat, Timiș Rally numără 111,23 kilometri de probe speciale desfășurați pe 15 probe speciale, dintre care 9 diferite, și va avea două superspeciale organizate câte una în fiecare din cele două zile de concurs.

Concentrat în zilele de vineri 12 aprilie și sâmbătă 13 aprilie, etapa a doua a CNR Dunlop 2013 a debutat azi în Lugoj, la orele 14.30, și se va încheia la mâine la orele 16.25 în Timișoara.

Pentru azi, prima zi a etapei, sunt programate probele speciale Crivina cu o trecere și Năgrad, Fîrdea Lac și Pogănești cu două treceri fiecare. Ziua se va încheia cu superspeciala Lugoj, organizată la orele 20.07 în zona centrală a orașului.

Ziua de mâine este rezervată probelor speciale Jurești, Surduc și Hăuzești, cu câte două treceri fiecare, aceasta urmând să se încheie cu superspeciala Timișoara, al cărei start se va da la orele 15.54.

Timiș Rally contează ca a doua etapă a CNR Dunlop 2013 și, în ciuda numărului extins de probe speciale, va avea un coeficient de dificultate 1, piloții clasați în frunte urmând să acumuleze în clasamentul general nivelul standard de puncte per etapă.

Următoarea etapă a CNR Dunlop 2013 va avea loc la Tulcea, în perioada 31 mai - 1 iunie a.c.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii