Cu cele 16 modele expuse pe o suprafaţă de 1525 mp, Peugeot îsi prezintă în China cea mai nouă si completă gamă din palmaresul său: expresie a stilului franţuzesc, aceasta include modelele Roland Garros, concept-car-ul Onyx si tehnologia unică Peugeot Hybrid Air.

Onyx
Cu cele 16 modele expuse pe o suprafaţă de 1525 mp, Peugeot îsi prezintă în China cea mai nouă si completă gamă din palmaresul său: expresie a stilului franţuzesc, aceasta include modelele Roland Garros, concept-car-ul Onyx si tehnologia unică Peugeot Hybrid Air.

Crestere a vânzărilor fără precedent
Salonul Auto de la Shanghai se desfăsoară într-o perioadă în care vânzările din China se bucură de un trend ascendent. În primul sfert al anului 2013, Peugeot a facturat peste 72.000 autovehicule, cu 31% mai mult faţă de primul trimestru al anului 2012 si o evoluţie globală a pieţei de 18%, înregistrând un nou record istoric în China.

O gamă extinsă, susţinută de strategia e-power
Graţie modelelor 308, 408, 508 si 3008 lansate în ianuarie 2013, Peugeot oferă acum cea mai modernă si extinsă gamă propusă vreodată. Gama modernă de autovehicule fabricate în China este completată de o gamă importată, ce a repurtat un real succes graţie SUV-ului 4008 si coupe-ului RCZ, înregistrând o triplare a vânzărilor de la începutul anului.

La sfârsitul anului, noul Peugeot 301, prezentat în avanpremieră la Shanghai, va completa gama Peugeot pe strategicul segment M, care reprezintă peste 50% din piaţa chinezească. 301 confirmă promisiunea Mărcii de a oferi un înalt nivel de calitate, unicitatea stilului rafinat, grija pentru detalii si o experienţă a condusului pozitivă si antrenantă, la fel ca orice alt model Peugeot, indiferent din ce gamă face parte.

Strategia “e-power” introdusă anul trecut, ranforsează acum gama în China
Tehnologia “E-power” reînnoieste complet întreaga gamă de motorizări, cu noul motor de 1.6 CVVT si bineînţeles noul motor de 160 CP, de 1.6 litri THP, apreciat ca cel mai bun motor din lume la categoria sa. În curând, alte noi motorizări de 1.2 litri THP, 1.8 litri CVVT, respectiv 1.8 litri THP vor completa gama oferită, spre deliciul clienţilor din China.

Marca Peugeot prezintă de asemenea si tehnologia inovatoare Hybrid Air, un propulsor deosebit, ce combină benzina si aerul comprimat pentru a oferi o soluţie full-hibrid. Tehnologia, destinată producţiei la scară largă, este accesibilă, simplă si robustă, capabilă să satisfacă obiectivul Peugeot de a atinge un consum de doar 2 litri/100km si un nivel al emisiilor de CO2 de 49g/km.

Onyx
Toate modelele prezentate la salonul Auto de la Shanghai reprezintă baza gamei mărcii si contribuie la dezvoltarea continuă a reţelei de dealeri, care va atinge 400 concesionari, ce acoperă aproximativ 80% din teritoriul Chinei, până la sfârsitul anului.

Gama Roland Garros: un parteneriat de succes exportat în China
Partener al Turneului Internaţional Roland Garros timp de aproape un sfert de secol, Peugeot exportă acum în China prestigiosul parteneriat, ce integrează valorile mărcii în materie de excelenţă sportivă, stil si emoţie.

Nuanţa de cărămiziu caracteristică terenului specific turneului Roland Garros, precum si atmosfera unică reprezintă elemente ale influenţei franceze oferite de modelele 508, 3008 si versiunile de import 308 CC si 207 CC clienţilor din China.

Onyx: inspiraţia, visul devenit realitate în China
Sculptată din materiale cât mai naturale, acest supercar a fost conceput de designeri pasionaţi, care s-au inspirat din lumea competiţiilor sportive. Echipat cu propulsorul V8 montat central, Onyx îsi transpune admiratorii într-un univers al performanţei, fiind controlat permanent de cockpit-ul cu instrumente și comenzi intuitive.

Pe lângă frumuseţea care îţi taie răsuflarea, modelul urmărește optimizarea eficienţei prin utilizarea materialelor noi, în stare naturală.

Sursa: Peugeot Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Vad ca are toate motivele sa uite de problemele europene si sa se concentreze pe consumatori chinezi

    RăspundețiȘtergere