Actiunea in Delta Rally 2013 incepe vineri, 31 mai, la ora 12:00 cu startul din parcul de service. Startul pe prima proba speciala, Telita, este programat la ora 12:44.

Delta Rally 2013
Super speciala transmisa in direct de Digi Sport.
Rezultate online complete pe www.raliuldeltei.ro.
46 de echipaje la start in prima zi de competitie.

Actiunea in Delta Rally 2013 incepe vineri, 31 mai, la ora 12:00 cu startul din parcul de service. Startul pe prima proba speciala, Telita, este programat la ora 12:44.

Vineri, in prima zi din Delta Rally 2013, sunt programate 5 probe speciale cu o lungime totala de 57,7 kilometri. Pilotii vor parcurge de doua ori specialele Telita si Cocosu si o data super speciala amenajata pe strazile din centrul orasului Tulcea. Super speciala care va incepe la ora 18:00 va fi transmisa in direct de Digi Sport.

Pasionatii de sporturi cu motor pot urmari evolutia celor 46 de echipaje inscrise la start pe toate cele cinci probe speciale si pe site-ul oficial al raliului www.raliuldeltei.ro, unde toti timpii vor fi afisati online in timp real.

Startul in prima zi este pogramat la ora 12:00 din parcul de service amplasat pe Faleza Tulcea, iar startul pe prima proba speciala se va da la ora 12:44.

Ziua de joi s-a incheiat cu un moment emotionant pentru fostele glorii ale Raliului Deltei care au fost premiati de organizator. Printre cei prezenti sa-si ridice premiile de excelenta au fost Dan Spuderka, Dorin Toma, Heinz Goellner si Dan Bibac. Un premiu special a fost acordat si familiei Vizireanu, Letitia si Mircea, primii organizatori ai raliului precum si celor care s-au implicat in readucerea acestui eveniment, dupa 20 de ani, in Campionatul National de Raliuri.

Vineri, in prima zi a Delta Rally sunt programate 5 probe speciale, cate doua treceri pe probele Telita si Cocosu, plus super speciala din centrul orasului Tulcea, cu o lungime totala de 57,7 km.Startul primei masini se va da la ora 12 :00.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii