Raliuri, competitie de canotci pe lacul Casla din Tulcea si antrenament la baschet pentru Pro Winners Cup. Cam asa a aratat ziua de joi, 30 mai, pentru echipajele Napoca Rally Academy.

Bogdan Marisca
Marco Tempestini a avut al doilea timp in shakedown.
Danny Ungur si Toni Avram joaca baschet in Pro Winners Cup.
Echipa pilotilor si copilotilor a terminat pe locul 2 in cursa de canotci.

Raliuri, competitie de canotci pe lacul Casla din Tulcea si antrenament la baschet pentru Pro Winners Cup. Cam asa a aratat ziua de joi, 30 mai, pentru echipajele Napoca Rally Academy.

Campioana mondiala si vicecampioana olimpica la scrima Ana Maria Branza, maratonistul Paul Dicu si prezentatoarele Digi 24 Ana Barbu si Iulia Pirlea au fost invitatii echipei Napoca Rally Academy la shakedown-ul de dinaintea Delta Rally, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Pentru ultimul test de pregatire, inaintea raliului propriu-zis, Ana Maria Branza a fost copilotul lui Marco Tempestini, Paul Dicu a mers in masina cu Ekaterina Stratieva, care concureaza pentru NRA in Delta Rally, Ana Barbu i-a dictat lui Vlad Cosma, iar Iulia Pirlea a fost copilotul lui Simone Tempestini. „A fost o experienta incredibila. Senzatiile traite in masina de raliu sunt fantastice. Sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa fiu copilotul lui Marco Tempestini si cred ca mi-ar placea sa fac asta pentru un raliu intreg”, a spus Ana Maria Branza, dupa ce a coborat din masina de curse.

Marco Tempestini a fost si cel mai rapid pilot al echipei in aceasta sesiune, timpul sau fiind mai slab cu doar 41 de sutimi decat cel stabilit de Francois Delecour.

In acelasi timp, la Cluj, echipajul Danny Ungur/Toni Avram, care nu participa la Delta Rally, a inceput antrenamentele pentru concursul de streetball Pro Winners Cup care se va desfasura la Polus in acest sfarsit de saptamana. „Chiar daca nu suntem pe probele speciale in acest weekend vom incerca sa reprezentam echipa cat mai bine si in competitia de baschet. Clar am fi avut sanse mult mai mari sa castigam etapa de la Tulcea decat in sa ne impunem la baschet, dar sigur vom da totul pe teren”, a spus Danny Ungur.

Dupa shakedown, Marco Tempestini, Bogdan Marisca, Simone Tempestini si Eaterina Stratieva au participat, in echipa pilotilor si copilotilor alaturi de Sorin Badea, Alex Filip, Sebastian Barbu, Adrian Dragan, Florin Dorca, Raul Olesch si Denisa Nechita, la concursul de canotci organizat pe lacul Casla. Dupa victoria facila in fata echipei jurnalistilor, echipa pilotilor a fost invinsa de echipa VIP condusa chiar de Ivan Patzaichin. „Sa pierzi in fata unei legende a acestui sport nu este o rusine. In cursa de barci ne multumim cu locul secund, dar clar mi-ar placea sa castig raliul de la Tulcea”, a spus Marco Tempestini.

Pentru echipajele Napoca Rally Academy urmeaza alte doua zile pline de actiune in Delta Rally. Vineri, incepand de la ora 12:00, sunt programate primele cinci probe speciale, iar restul de cinci sunt programate sambata.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii