Maria Herrera a devenit prima femeie care a câștigat o etapă de Moto3, adjudecându-și în acest weekend Victoria în etapa de la Motorland Aragon din cadrul CEV (España de Velocidad Championship).

CEV Repsol María Herrera
Maria Herrera a devenit prima femeie care a câștigat o etapă de Moto3, adjudecându-și în acest weekend Victoria în etapa de la Motorland Aragon din cadrul CEV (España de Velocidad Championship). În vârstă de numai 16 ani, originară din Toledo, concurenta a dominat cursa lăsându-i pe bărbați să se lupte în spatele ei pentru celelalte locuri rămase libere pe podium. Opt mii de fani au asistat la această victorie istorică. Maria concurează pentru Junior Team Estrella Galicia și anterior a terminat a unsprezecea și a treisprezecea în cursele catalane. În prezent ocupă locul trei în campionat.

Despre Dunlop
Dunlop este unul din producătorii de anvelope de înaltă şi ultra-înaltă performanţă lideri la nivel mondial, cu un impresionant palmares de succese în motorsport. Dunlop este partener tehnic al Echipei de Curse de Anduranță Suzuki, al echipei Honda TT Legends, al Kawasaki și Honda, precum și furnizorul exclusiv de anvelope pentru Moto2 și Moto3.

Experienţa extinsă a Dunlop în cursele de profil a condus la dezvoltarea de tehnologii inovative pentru anvelopele proiectate pentru condusul de zi cu zi. 2013 reprezintă a 125-a aniversare a Dunlop și a introducerii anvelopei pneumatice de către fondator.

Anvelopele Dunlop au echipat vehiculul care a câștigat primul campionat de motociclete clasa 500cc în 1949 și au dominat seriile de-a lungul următoarelor decenii. În 1991 motocicleta echipată cu anvelope Dunlop a câștigat primul din cele trei titluri consecutive World Superbike și în 2008 Marco Simoncelli a obținut cea de-a 200-a victorie consecutivă Dunlop în clasa 250cc GP, o serie în care Dunlop și-a adjudecat 17 titluri mondiale. 2010 a asistat la devenirea Dunlop ca principal furnizor de anvelope pentru Moto2, urmându-i 2012 pentru Moto3.

Cursele de anduranță au fost dominate de echipele și piloții Dunlop, cu nouă titluri din unsprezece la Endurance World Championship obținute începând din 2002. Dunlop a câștigat fiecare premiu important pentru motociclete, de la GP World Championships la Isle of Man TT, de la World Superbike și Supersport la World Endurance, cu succese similare în motorcross și alte campionate off-road.                
                                                                            
Cele mai recente anvelope Dunlop pentru stradă sunt incluse în echiparea originală a motocicletelor principalilor producători precum Honda, Kawasaki, KTM și Suzuki.                       

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii