Andrei Margarit si Eduard Barloiu si-au atins obiectivul in prima cursa din Campionatul National de Kartig desfasurata pe circuitul din Bacau. Pilotii de la clasa Mini au fost implicati in accidente de cursa.

Podium clasa Mini
Andrei Margarit a dominat cursele de la clasa Pufo.
Eduard Barloiu a terminat pe locul secund la clasa KZ.
Pilotii de la clasa Mini implicati in incidente de cursa.

Andrei Margarit si Eduard Barloiu si-au atins obiectivul in prima cursa din Campionatul National de Kartig desfasurata pe circuitul din Bacau. Pilotii de la clasa Mini au fost implicati in accidente de cursa.

Andrei Margarit a inceput perfect sezonul 2013 cu o dubla in primele doua curse programate pe circuitul din Bacau. Pilotul Real Racing a fost cel mai rapid pe parcursul tuturor sesiunilor desfasurate in acest weekend si si-a asigurat victoria cu doua evolutii perfecte in cursele finale de duminica. „Andrei a dominat ambele curse de astazi si a castigat clar prima cursa din 2013. Potentialul sau s-a vazut inca din antrenamentele de vineri, iar rezultatele ulterioare au confirmat talentul sau”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei.

Si la clasa KZ, Eduard Barloiu a fost cel mai rapid de pe circuit. Duminica, pilotul Real Racing a inceput perfect cu o victorie in prima cursa, dar in cea de-a doua a facut pana si, in final, a incheiat prima etapa din 2013 pe locul 2 in ierarhia generala. „Am avut ghinion in cursa secunda. Totul a functionat perfect pana atunci si as fi castigat clar prima pozitie. Stiu ca am pierdut prima pozitie din cauza unui incident si asta imi da incredere pentru cursele viitoare. Am vazut care este potentialul nostru si de acum ne-am propus sa ne luptam pentru victorie la fiecare etapa”, a spus Eduard Barloiu, dupa festivitatea de premiere.

Cele doua curse de la clasa Mini au fost marcate de incidente de cursa. In prima finala Kristopher Schlett a terminat pe locul secund dupa o cursa spectaculoasa cu multe depasiri la limita. In schimb, Andrei Ponta a terminat doar pe locul noua dupa o iesire in decor, cand se afla in duel pentru pozitia a patra, care l-a costat foarte mult timp. In cursa a doua Kristopher Schlett a ratat o clasare pe podium din cauza unui acrosaj cu un adversar, iar Andrei Ponta a avut probleme la start si s-a clasat pe locul 7. „Incidentele au influentat clasamentul de astazi la clasa Mini, dar cel mai important este ca am vazut care este potentialul nostru. Timpii stabiliti in antrenamente de Kristopher si Andrei au fost foarte buni si daca vor reusi sa ajunga la acelasi ritm si in cursa se vor implica in lupta pentru podium la fiecare etapa. Aceasta a fost prima cursa din an si este important ca am vazut exact care este potentialul nostru si ce trebuie sa facem de acum incolo”, a spus Constantin Raileanu.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Karting este programata peste doua saptamani tot pe circuitul de karting din Bacau.

Sursa: Berti Panaiot, National Manager Communication
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii