Programat în perioada 21-23 iunie a.c., Raliul Clujului dă startul etapelor mixte de asfalt și macadam din actualul sezon competițional al Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2013.

Raliul Clujului
Programat în perioada 21-23 iunie a.c., Raliul Clujului dă startul etapelor mixte de asfalt și macadam din actualul sezon competițional al Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2013.

Cu o lungime totală de 449,10 km, raliul clujean numără 10 probe speciale ce se vor defășura în proporție covârșitoare pe asfalt, din cei 138,8 kilometri de probe speciale, doar 8,8 fiind de macadam. Ediția din acest an a etapei propune și o probă de noapte care va încheia prima zi de concurs.

Raliul Clujului, numit în ediția din acest an și Autoworld Transilvania Rally, continuă seria raliurilor cu două superspeciale, și programează prima superspecială între două probe special, încheind prima zi de concurs cu proba de noapte de peste 8 kilometri lungime.

Probele tradiționale ale raliului, Făget, Târnița, Dangău și Beliș, vor avea câte două treceri fiecare, cea mai lungă probă a raliului fiind proba specială Dangău.

Din punct de vedere sportiv, cea de-a 4-a etapă a CNR Dunlop 2013 aliniază 57 de echipaje la start, și anunță o luptă strânsă între favoriții la titlu. După Shakedown-ul desfășurat în această dimineață, Dan Gârtofan pornește cu avansul psihologic al celui mai bun timp, în timp ce francezul Delecour este și el motivat să recupereze din dezavantajul la puncte creat de excluderea sa din etapa precedentă. Bogdan Marișca se aliniază la start cu mașina refăcută după un accident suferit în timpul unor teste, iar Porcișteanu speră la o importantă clasare pe podium după etapa de odihnă de la Tulcea.

Raliul Clujului debutează acum și se va încheia mâine 23 iunie a.c. cu festivitatea de premiere și conferința de presă a câștigătorilor organizate la centrul comercial Polus Center din Cluj.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii