Foştii mari jucători ai echipelor Manchester United şi Real Madrid şi-au încălţat din nou ghetele de fotbal pentru a juca un meci caritabil pe stadionul Old Trafford. Real Madrid, care s-a impus la un gol diferenţă în faţa echipei Manchester United anul trecut pe stadionul Bernabéu, a câştigat meciul cu 2-1.

Chevrolet Manchester United
S-au strâns aproape 1 milion de euro pentru Fundaţia Manchester United.

60.000 de fani au fost prezenţi la meci pentru a-şi vedea idolii din trecut.
Real Madrid câştigă cu 2-1.

MANCHESTER – Foştii mari jucători ai echipelor Manchester United şi Real Madrid şi-au încălţat din nou ghetele de fotbal pentru a juca un meci caritabil pe stadionul Old Trafford. Real Madrid, care s-a impus la un gol diferenţă în faţa echipei Manchester United anul trecut pe stadionul Bernabéu, a câştigat meciul cu 2-1.

Peste 60.000 de fani au umplut până la refuz stadionul „Teatrul viselor” pentru a urmări din nou pe teren vedetele din trecut. În urma meciului sponsorizat de Chevrolet s-au strâns aproape 950.000€ pentru Fundaţia Manchester United.

În meciul denumit „Red Hearts United Legends’ Match” au jucat fotbaliştii care s-au retras de curând precum Paul Scholes, Ruud van Nistelrooy – golgheterul de la United, Dwight Yorke, Andy Cole, Jaap Stam, Edwin van der Sar şi Lee Sharpe împotriva legendelor de la Real: Zinedine Zidane, Luis Figo şi Claude Makelele

Bryan Robson, fostul căpitan al echipei Manchester United, care a antrenat de data aceasta echipa United, a lăudat fanii prezenţi pentru că au creat „o atmosferă incredibilă” pe Old Trafford. Şi în ciuda înfrângerii suferite, Robson a declarat că Fundaţia a fost adevăratul câştigător.

Pe lângă meci, divertismentul spectatorilor a fost asigurat de formaţia JLS din Marea Britanie şi artiştii Amelia Lily şi Tinchy Stryder.

Fenomenul fotbalului
Chevrolet Marea Britanie i-a găzduit pe finaliştii locali ai concursului Young Creative Chevrolet (YCC), cărora li s-au decernat premiile în pauza dintre reprize de către Gary Pallister, legenda Manchester United.

„Chevrolet crede în ingeniozitatea tineretului de a descoperi modalităţi noi şi mai bune de a acţiona.Acesta este spiritul care stă la baza programului nostru YCC în Europa, ce are rolul de a încuraja şi a sprijini artiştii tineri aflaţi la începutul carierelor,” a declarat Andy Higgins, director general al Chevrolet Marea Britanie.

Ediţia din 2013 a YCC, cu tema de creaţie Fenomenul fotbalului, reprezintă o provocare lansată în rândul studenţilor de a explora popularitatea fotbalului din ipostaza de sport internaţional, alegând una din cele patru categorii: arte vizuale, design vestimentar, fotografie sau video.

Printre alţi participanţi se numără fanii Chevrolet FC, câştigătorii competiţiei şi cele două cluburi de fotbal pentru copii ce au vizitat cu o zi înainte Soccer Skills School din Carrington, baza sportivă a echipei Manchester United.

Mai mult decât o mascotă
Împreună cu Fundaţia Manchester United, Chevrolet a contribuit chiar mai mult la eveniment asigurând două locuri pentru copiii care îşi doreau să fie mascotele echipelor în ziua meciului.

Tyler-Ryan Berry, în vârstă de 9 ani, a fost diagnosticat acum 3 ani cu epilepsie, ceea ce însemna că avea crize de mai multe ori pe zi. Cu toate acestea, s-a luptat cu boala şi acum are o viaţă normală, în măsura în care acest lucru este posibil.

Nu a mai avut nicio criză de epilepsie în ultimele 12 luni. Tyler-Ryan, un mare fan al lui Wayne Rooney, vedeta echipei Manchester United, a fost premiat cu rolul de mascotă a meciului jucat de legendă împreună cu John Regan, un băieţel de 10 ani care suferă de o boală de inimă rară. Cei doi băieţi sunt sponsorizaţi de Fundaţie.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii