Franța găzduiește în acest weekend în nord-vestul țării, la Ernée, cea de-a opta etapă a Campionatului Mondial de Motocross FIM.

Franța găzduiește în acest weekend în nord-vestul țării, la Ernée, cea de-a opta etapă a Campionatului Mondial de Motocross FIM. Echipa Dunlop este optimistă în privința șanselor echipelor pe care le echipează, bazându-se în special pe performanța obținută anul trecut de Gautier Paulin în etapa franceză, unde a terminat pe podium la St. Jean d’Angely. Pista avea aceeași compoziție ca și cea de la Ernée, iar întrecerea în această etapă de casă îi aduce de asemenea avantaje francezului. Gautier se află pe locul secund în campionat după ce a terminat pe podium de cinci ori, printre care se numără și două victorii de Grand Prix-uri.

În ultima etapă braziliană a MX1, concurentul Dunlop Max Nagl a pierdut la mustață un loc pe podium, terminând la egalitate de puncte cu Kevin Strijbos. Concurentul Honda a pierdut însă în clasamentul general al competiției, deși a câștigat prima cursă, iar Dunlop speră să termine iar în top trei în acest weekend.

Cea dintâi recomandare Dunlop este utilizarea anvelopelor cu compus mediu MX51, deși cu ploaia deasă și anvelopele cu compus moale MX31 ar putea fi o opțiune. Dacă pista devine foarte uscată și tare, echipele pot opta pentru anvelope cu compus dur MX71.

Eddy Seel, Coordonator de Curse Dunlop MX
“Deși nu am avut un final pe podium în Brazilia, Dunlop a avut patru piloți în top zece, iar cel de-al cincilea pilot Dunlop, accidentatul Bobryshev, a terminat pe locul unsprezece. Cred că această suprafață i se va potrivi lui Gautier. Să sperăm că Bobby va fi din nou în formă. Și Max s-a comportat foarte bine în Brazilia. Shaun și Jeremy de asemenea s-au comportat bine, iar prezența Dunlop în topul rezultatelor este foarte puternică cu cei cinci piloți ai noștri plasați între locul secund și al paisprezecelea în acest campionat care are 40 de competitori în total. Ar trebui să fie un weekend bun și le urez tuturor succes. Deja în acest sezon am fost pe podium la toate rundele în afară de una și am fi avut victorii de Grand Prix, deci următorul nostru obiectiv este de a avea doi piloți pe podium.”

Urmărește MX
Vizionați toate cursele live pe http://www.mx-life.tv.

Duminică, 9 iunie:
13:00 - LIVE MX1 Cursa 1
16:00 - LIVE MX1 Cursa 2
Orele sunt CET (GMT+2)

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii