Noul Honda CR-V a fost declarat unul dintre cele mai sigure autovehicule din Europa, în conformitate cu rezultatele testelor de impact Euro NCAP, primind punctajul maxim de 5 stele.

Honda CR-V Euro NCAP
Noul Honda CR-V a fost declarat unul dintre cele mai sigure autovehicule din Europa, în conformitate cu rezultatele testelor de impact Euro NCAP, primind punctajul maxim de 5 stele.

Sistemul de evaluare se axează asupra performanţelor generale în ceea ce priveşte siguranţa, ceea ce oferă clienţilor posibilitatea de a înţelege cu uşurinţă modul de evaluare. Sistemul ia în considerare protecţia pasagerilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi disponibilitatea sistemelor pentru asistarea şoferului.

De la introducerea actualului sistem de evaluare Euro NCAP (februarie 2009) toate modelele Honda ce au fost testate au obţinut 5 stele – Accord, Insight, Jazz, CR-Z, Civic şi cel mai recent CR-V.

Punctajul obţinut de noul CR-V reflectă angajamentul Honda în ceea ce priveşte siguranţa generală a autovehiculului. Angajamentul Honda pentru siguranţă este reflectat de termenul „Safety for Everyone”; siguranţă pentru şofer, dar şi siguranţă pentru pasageri, pietoni şi pasagerii tuturor autovehiculelor. Sistemul de analiză a impactului între maşini de la centrul Tochigi R&D studiază impactul între modelele de autovehicule de mărimi şi greutăţi diferite şi dezvoltă soluţii pentru a reduce leziunile în cazul pasagerilor, dar şi al pietonilor.

Noul CR-V este următorul model al gamei Honda ce va utiliza motorul diesel 1.6 i-DTEC Earth Dreams Technology. Propulsorul 1.6 i-DTEC al modelului CR-V este disponibil în versiune 2WD cu transmisie manuală şi un cuplu de 300 Nm, 120 CP şi un nivel al emisiilor de 119 g/km ce va oferi un echilibru excepţional între performanţă şi un consum redus. Noul model va fi comercializat în toamna anului 2013.

Sursa: Florin Nita, Business Planning Manager Honda Trading Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii