În cele din urmă, vara şi-a intrat pe deplin în drepturi şi toată lumea este dornică să iasă afară pentru a se bucura de razele soarelui.

MINI Cowley
MINI Cowley
În cele din urmă, vara şi-a intrat pe deplin în drepturi şi toată lumea este dornică să iasă afară pentru a se bucura de razele soarelui. Pentru a sărbători acest moment, MINI a prezentat trei variante noi care duc spiritul de aventură MINI într-o nouă dimensiune. Fiecare membru al acestei triplete reflectă diferite aspecte ale popularităţii în creştere de care se bucură campingurile şi festivalurile, oferind o alternativă premium, în stilul inconfundabil MINI, pentru pasionații de călătorii.

* MINI Clubvan Camper este cea mai mică autorulotă premium din lume și deţine soluţii practice pentru cei care vor să petreacă un week-end departe de casă.

* MINI Cowley este o rulotă compactă şi confortabilă pentru doi oameni, echipată cu un aragaz cu două ochiuri, frigider şi chiuvetă.

* MINI Countryman ALL4 Camp, posesor la unui cort inovator pe acoperiş, este maşina pentru evadare destinată cuplurilor aventuroase, care evocă imaginea unui safari african şi a automobilelor din expediţii.

Toate cele trei modele ies în evidență prin designul inconfundabil al mărcii britanice, evocă spiritul special MINI care au făcut marca un asemenea succes global. Maşinile au fost dezvoltate în jurul filosofiei "plăcere maximă a călătoriei cu amprentă minimă" şi ilustrează principiul utilizării creative a spaţiului pentru care MINI este renumit.

Cele trei au fost create sub formă de concepte pentru a demonstra versatilitatea gamei MINI, precum şi creativitatea şi calităţile responsabililor de design şi inginerie din cadrul companiei. La acest moment, nu există intenţia de a oferi aceste trei modele ca versiuni de serie.

MINI Clubvan Camper: lucrurile bune vin în pachete mici
Libertatea şoselei, o experienţă dinamică a condusului şi tot ce ai nevoie pentru călătorie  - MINI Clubvan Camper le reuneşte pe toate.

MINI Clubvan Camper
MINI Clubvan Camper
Fără îndoială este cea mai mică autorulotă premium din lume, un MINI Clubvan care a fost transformat într-o casă versatilă pe roţi. În spatele geamurilor opace spate se află o cabină de dormit spaţioasă pentru o persoană, dar şi o chicinetă extensibilă mică, la care se adaugă un aragaz cu propan şi un minifrigider.

Facilităţile de la bord includ sistemul de navigaţie MINI Navigation Portable XL care va ajuta conducătorii să se orienteze spre cele mai îndepărtate locuri. Dacă vremea este nepotrivită, un televizor poate oferi distracţia necesară, iar dimineţile răcoroase pot fi mai confortabile datorită sistemului auxiliar de încălzire.

Un element special este acoperişul Clubvan Camper. Panoul mic de sticlă poate fi deschis pentru ventilaţie sau pentru a admira stelele, în timp ce portbagajul de deasupra permite transportarea echipamentul pentru activităţi în aer liber.

Igiena este întotdeauna o parte importantă pentru orice week-end în natură, iar ingeniozitatea inginerilor de design MINI a avut grijă şi de acest aspect. Dotările generoase ale conceptului Camper includ şi un duş manual integrat, cu rezervor de apă montat sub podeaua portbagajului.

MINI Cowley: o rulotă cu stil
Libertatea călătoriei pe care ți-o oferă rulota - acum, acest lucru este posibil în stilul MINI datorită rulotei Cowley.

Rulota compactă a fost botezată după numele fabricii istorice - cunoscută în prezent drept uzina Oxford -, care este locul de origine pentru mare parte din actuala gamă MINI. De asemenea, este locul unde versiunea clasică BMC/Austin Mini a fost construită şi care anul acesta îşi sărbătoreşte centenarul.

Rulota Cowley este o soluţie de lux pentru petrecerea nopţii şi toate dotările de confort sunt disponibile, inclusiv un spaţiu de dormit pentru două persoane, un aragaz cu două ochiuri şi un rezervor de apă, cu pompă de alimentare şi sistem de scurgere. Un modul solar încarcă bateria de la bord, existând şi o conexiune de 230V pentru alimentarea frigiderului, pentru TV/DVD şi echipamentul audio.

Remarcabil prin stilul specific MINI, rulota cu forma aerodinamică are toate calităţile pentru a întoarce privirile. Ca siluetă, evocă liniile curbate de la panourile MINI, iar uşile au geamuri glisante pe ambele părţi - o caracteristică standard pentru versiunea clasică MINI până în 1969. Rulota cu o echipare generoasă este mai lată cu doar 12 centimetri faţă de MINI Clubman, incluzând şi oglinzile retrovizoare, şi cântăreşte sub 300 kg.

Cu o manevrabilitate excepţională, MINI Cowley asigură experimentarea plăcerii condusului specifică MINI, indiferent de distanţa parcursă.

MINI Countryman ALL4 Camp
MINI Countryman ALL4 Camp
MINI Countryman ALL4 Camp: expediție în stil safari pentru cei cu spirit de aventură
Pentru conducătorii care pornesc spontan într-o călătorie la un festival sau spre plajă găsirea unui loc de cazare poate fi o problemă. Dar, atunci când călătoresc cu MINI, aceştia nu trebuie să-şi facă griji. Chiar şi când sunt departe de confortul şoselelor, tot ce trebuie făcut este să privească în sus.

Cortul inovator de pe acoperiş este prezentat pe un MINI Countryman care, datorită sistemului inteligent de tracţiune integrală ALL4, este potrivit pentru călătoriile în regim off-road. Dar această soluţie simplă şi practică de a dormi poate fi montată cu uşurinţă pe un model MINI sau MINI Clubman. Jumătatea superioară a cortului este strânsă într-o cutie de stocare. Se umflă pernele şi cei doi ocupanţi se pot relaxa în voie, apoi se trezesc pentru o imagine perfectă a oceanului, munţilor sau direct în centrul festivalului.

Ce spuneţi de o călătorie matinală pentru a cumpăra micul dejun? Se face cu uşurinţă pentru că se poate transporta mountain bike pe suportul de biciclete montat special. Cortul de pe acoperiş se strânge rapid în cutie când este cazul. Exteriorul a fost vopsit în nuanţă Absolute Black metalizat, cu dungi albe, pentru a se potrivi cu automobilul de dedesubt.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii