Goodyear anunță astăzi că se pregătește de lansarea pe piață a unei noi generații de anvelope de camion.

FuelMax Tehnology
În această vară vor fi lansate și două noi game de anvelope destinate flotelor care luptă pentru eficiență.

Goodyear anunță astăzi că se pregătește de lansarea pe piață a unei noi generații de anvelope de camion. Două noi game complete de anvelope de camion vor fi lansate pe piața europeană în luna septembrie a anului curent: KMAX și FUELMAX, ce cuprind anvelope pentru axa de direcție, pentru axa de tracțiune și pentru remorcă. Numele lor sunt date de un joc de cuvinte: KMAX vine de la noul „rege al kilometrajului” de la Goodyear conceput pentru optimizarea duratei de viață în kilometri parcurși ai anvelopei, în timp ce FUELMAX este proiectată pentru a maximiza eficiența consumului de carburant. Noile anvelope scot din contextul său tipul de operațiune căreia îi sunt destinate, a se vedea aici transportul pe distanță lungă și regională, și o pun în lumina unei priorități economice, fie ea din punct de vedere al kilometrajului sau al eficienței consumului de carburant. KMAX și FUELMAX sunt două noi game care vorbesc despre optimizarea costurilor și sunt menite să contribuie la succesul afacerii operatorilor care folosesc aceste anvelope.

Noile game de anvelope vor face mai ușoară alegerea flotelor când vine vorba de anvelope. Operatorii vor putea acum să aleagă anvelope potrivit tipului afacerii lor și în acord cu nevoile lor specifice, permițându-le să pună în fruntea priorităților kilometrajul sau eficiența consumului de carburant.

Fără compromis pentru performanța generală a anvelopei, noile anvelope Goodyear oferă flexibilitate operațională pentru o bună performanță atât în transportul pe distanță lungă, cât și în transportul pe distanță regională – pe toată durata anului.

Anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX se află acum în sesiuni riguroase de teste în teren, desfășurate în parteneriat cu flote europene selecționate să ia parte la o serie de teste extinse. Rezultatele acestor teste, împreună cu mai multe detalii privind atributele anvelopelor, vor fi disponibile în curând.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii