Cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, lucrarile de reabilitare a drumurilor pe care se desfasoara probele speciale din Raliul Sibiului decurg conform programului. Pana vineri se vor incheia toate lucrarile de amenajare.

Raliul Sibiului
Lucrarile de reabilitare se vor incheia vineri 19 iulie.
14 probe speciale cu o lungime de 228 de kilometri.
Un raliu mixt: 80% macadam, 20 % asfalt.

Cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, lucrarile de reabilitare a drumurilor pe care se desfasoara probele speciale din Raliul Sibiului decurg conform programului. Pana vineri se vor incheia toate lucrarile de amenajare.

14 probe speciale cu o lungime de 228 kilometri. 80 % macadam si 20 % asfalt. Acestea sunt caracteristicile principale ale traseului editiei din 2013 a Raliului Sibiului, etapa din Campionatul European. Cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu au fost reabilitate mai multe drumuri judetene care au fost incluse in programul raliului: DJ 106 N Paltinis – Rozdesti, DJ 106 P Sadurel – Rozdesti, DJ 106 A Paltinis – Santa si DJ 106 G Poiana – Dobârca.

„Tinand cont de importanta si dimensiunea Raliului Sibiului, unul dintre evenimentele sportive de marca ce au loc in Romania si pe care judetul Sibiu il gazduieste, Consiliul Judetean Sibiu sprijina aceasta competitie prin crearea celor mai bune conditii de desfasurare a Raliului. Astfel, prin SC Drumuri si Poduri SA, am reabilitat si sunt in curs de reabilitare mai multe drumuri judetene. Sibienii si turistii deja au inaugurat o parte dintre ele, avand in vedere peisajul natural deosebit pe care il tranziteaza”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea.

Lucrarile constau in reprofilarea si amenajarea santurilor pluviale, adaos de material cu balast si piatra sparta si cilindrare. „Pentru noi aceasta a fost cea mai mare provocare anul acesta. Unul dintre lucrurile pe care trebuia sa le imbunatatim era calitatea probelor speciale. Am reusit sa facem asta cu sprijinul autoritatilor locale si sunt sigur ca toti pilotii vor aprecia acum calitatea probelor speciale”, a spus si Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.

Raliul Sibiului este programat in perioada 25 – 27 iulie. Joi, 25 iulie, incepand cu ora 20:00 sunt programate parada masinilor prin centrul orasui si startul festiv in Piata Mica, iar vineri si sambata cele 14 probe speciale. 

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii