La editia din 2013 a Raliului Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri, actiunea va putea fi urmarita fie de la fata locului, pe probele speciale, fie din oricare alta parte prin canalele de comunicare online si in social media.

#sibiurally
Noul site www.raliulsibiului.ro dezvoltat special pentru editia din 2013.
Urmareste #sibiurally pe principalele platforme de socializare.
Hashtag-ul oficial este #sibiurally.

La editia din 2013 a Raliului Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri, actiunea va putea fi urmarita fie de la fata locului, pe probele speciale, fie din oricare alta parte prin canalele de comunicare online si in social media.

Noul site www.raliulsibiului.ro a fost lansat cu putin timp inaintea editiei din 2013 a #sibiurally si reprezinta platforma ideala de comunicare pentru toti cei care nu vor ajunge in Sibiu pe perioada desfasurarii raliului. In acelasi timp, www.raliulsibiului.ro este insa si principala sursa de informare pentru cei care vor sa viziteze orasul Sibiu si sa participe la #sibiurally aici fiind disponibile informatii despre echipajele participante, competitie, hartile probelor speciale, dar si despre orasul Sibiu.In plus, pe www.raliulsibiului.ro vor fi afisate in timp real timpii inregistrati pe fiecare proba speciala in #sibiurally.

In afara site-ul oficial al #sibiurally, actiunea poate fi urmarita si pe principalele platforme de socializare. Pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/sibiurally, contul oficial #sibiurally are peste 6.400 de utilizatori, iar aici vor fi postate fotografii si alte informatii inainte, in timpul si dupa competitie.

Contul oficial de Twitter https://twitter.com/sibiurallyro va fi folosit pentru a transmite informatii scurte despre pilotii care vor participa la #sibiurally, rezultate si evenimentele speciale din saptamana raliului.

Pe pagina oficiala de YouTube http://www.youtube.com/sibiurallyromania vor fi incarcate cele mai spectaculoase filmulete de la eveniment, fiecare utilizator putand contribui la crearea unui continut unic.

Pentru pasionatii de fotografie conturile pe platoformele Pinterest http://pinterest.com/sibiurally si Instagram http://instagram.com/sibiurally/ sunt perfecte pentru a descoperi cele mai spectaculoase instantanee din timpul #sibiurally 2013.

Noul site www.raliulsibiului.ro inglobeaza toate aceste platforme de socializare si este interfata ideala dintre fani si actiunea din timpul #sibiurally. Pentru a grupa toate informatiile referitoare la Raliul Sibiului, hashtag-ul oficial de pe platformele de socializare este #sibiurally.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii