BBC Knowledge va difuza, începând de marți, 6 august, de la ora 22, emisiunea Viteză, prezentată de Jeremy Clarkson, binecunoscut din serialul de succes Top Gear, produs de BBC.

Speed (c) BBC
BBC Knowledge va difuza, începând de marți, 6 august, de la ora 22, emisiunea Viteză, prezentată de Jeremy Clarkson, binecunoscut din serialul de succes Top Gear, produs de BBC. De această dată, Jeremy călătorește în jurul lumii pentru a întâlni șoferi în deșert, schiori de viteză, piloți de teste, parașutiști și astronauți, dar și eroi consacrați ai vitezei, cum ar fi Michael Schumacher, Chuck Yeager sau Richard Noble.

Indiferent dacă se deplasează cu o mașină supersonică sau dacă navighează cu 400 km/oră într-o barcă, oamenii, împinși de adrenalină, vor să ajungă la înălțimi și viteze din ce în ce mai mari. Dar, de ce se străduiesc mereu unii oameni să depășeasă limitele propriilor corpuri și ale mașinilor lor incredibile? Cei mai mulți dintre noi își iau doza de adrenalină dintr-o tură într-un montagne russe, dar există și alții care par a fi născuți cu o nevoie de viteză ce nu poate fi satisfăcută de provocările de zi cu zi. În cadrul acestei emisiuni, veți întâlni bărbați și femei care ajung dincolo de limitele aptitudinilor umane. Sunt aceștia superoameni sau superinstruiți?

În ultimii 100 de ani, omenirea a învins mai multe bariere ale vitezei decât în orice alt moment din istorie. Acest film urmărește dezvoltarea unor mașini de viteză incredibile, cum nu s-au văzut vreodată și descoperă cum au fost învinse barierele din trecut. Veți întâlni oameni care au bătut atât recorduri vechi, cât și noi, precum și oameni care sunt pregătiți să riște totul pentru a deveni numărul unu.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Sursa: Traian Sarca, PR Manager Eventures
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii