Imediat dupa Raliul Aradului, echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio si Simone Tempestini/Dorin Pulpea au plecat spre Cehia pentru etapa a opta din Campionatul European de Raliuri. Pilotii Napoca Rally Academy au ca obiectiv consolidarea primului loc in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup.

Marco Tempestini
Lupta pentru puncte in ERC Production Cup continua la Barum Czech Rally Zlin.
Marco Tempestini va lua startul in Cehia cu modelul Subaru Impreza R4.
Simone Tempestini inscris la clasa 3 cu un Subaru Impreza Sti.

Imediat dupa Raliul Aradului, echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio si Simone Tempestini/Dorin Pulpea au plecat spre Cehia pentru etapa a opta din Campionatul European de Raliuri. Pilotii Napoca Rally Academy au ca obiectiv consolidarea primului loc in clasamentul pe echipe din ERC Production Cup.

Barum Czech Rally Zlin este una din etapele de traditie din Campionatul European de Raliuri. Ajuns la editia cu numarul 43, Barum Czech Rally Zlin a fost inclus prima oara in Campionatul European in 1983 si din 2004 este o prezenta permanenta in acest calendar. „Etapa din Cehia este una cu foarte multe echipaje pe lista de start, iar pilotii locali sunt foarte rapizi. Nu va fi usor sa ne atingem obiectivul aici, dar sunt sigur ca va fi un raliu fantastic”, a spus Marco Tempestini.

Barum Czech Rally Zlin, unul dintre cele mai solicitante raliuri pe asfalt, incepe cu recuoasterile oficiale, programate pe 28 si 29 august. Shakedown-ul este programat pe 30 august incepand cu ora 8 dimineata, iar startul festiv este programat in aceeasi zi la ora locala 17:00. Tot vineri, incepand cu ora 21:15, este programata si super speciala, lunga de 9,36 kilometri, pe strazile din Zlin. Sambata mai sunt programate 8 probe speciale, iar duminica inca 6, lungimea totala a probelor speciale fiind de 234,78 kilometri. „Recunoasterile vor fi extrem de importante aici si clar pilotii locali vor fi in avantaj. Sunt sigur ca si vremea va avea o influenta majora asupra rezultatului final, dar vom incerca sa ne acomodam cat mai repede si sa obtinem un rezultat cat mai bun. Cu siguranta aceasta etapa este inca un pas important in cariera si experienta de aici ma va ajuta pe viitor”, a spus Simone Tempestini.

„Sunt speciale foarte interesante aici si stiu ca va fi un raliu dificil, dar sa nu uitam ca pentru noi obiectivul este primul loc la echipe la finalul sezonului in ERC Production Cup. De abia astept sa iau startul in aceasta etapa si imi doresc ca in final sa obtinem un rezultat cat mai bun”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Eu sunt sigur ca echipa Napoca Rally va reusi consolidarea pozitiei fruntase, am vazut de mai multe ori cum conduc si ce stiu, astfel eu nu am semne de intrebare legat de succesul lor. Cunosc cat de cat si principalii rivali de ai lor astfel ma simt si mai sigur pe mine.

    RăspundețiȘtergere