Ziua a doua din Raliul Aradului a fost una foarte scurta, cu doar trei probe speciale, cu o lungime totala de 16 kilometri. Cele trei echipaje Napoca Rally Academy au ramas in puncte la general, iar Dani Ungur si Toni Avram si-au asigurat deja titlul la clasa 11.

bogdan marisca - sebastian itu
Dani Ungur si Toni Avram si-au asigurat inca un titlu la clasa 11.
Simone Tempestini s-a impus in clasamentul juniorilor.
Marco Tempestini a castigat duelul cu Simone pe ultimele probe.
Clasare in puncte si pentru echipajul Bogdan Marisca/Sebastian Itu.

Ziua a doua din Raliul Aradului a fost una foarte scurta, cu doar trei probe speciale, cu o lungime totala de 16 kilometri.  Cele trei echipaje Napoca Rally Academy au ramas in puncte la general, iar Dani Ungur si Toni Avram si-au asigurat deja titlul la clasa 11.

Ziua a doua din Raliul Aradului a fost una extrem de interesanta pentru Napoca Rally Academy prin prisma duelului dintre Simone si Marco Tempestini. Juniorul echipei a terminat prima zi pe locul 5 in clasamentul general si si-a propus sa-si apere pozitie pe ultimii 16 kilometri de proba speciala. In acelasi timp, Marco Tempestini era hotarat sa nu renunte la lupta pentru un loc mai sus in clasamentul general.

Marco Tempestini si Lucio Baggio au fost mai rapizi pe toate cele trei probe si au urcat, la finalul Raliului Aradului, pe locul 5 in clasamentul general. „Simone a fost clar mai bun in prima zi, dar astazi a fost mai lent decat mine si am reusit sa trec in fata. In acest sport nimeni nu iti face cadouri niciodata si cred ca pentru Simone a fost o lectie buna. Trebuie sa recunosc insa ca a mers foarte bine in prima zi si sunt fericit ca face progrese remarcabile de la o etapa la alta”, a spus Marco Tempestini.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea au inceput ziua cu un avans de 14 secunde, dar in final au pierdut o pozitie la general. „Raliul Aradului este una din etapele mele preferate si am incercat sa obtin un rezultat cat mai bun. Sunt multumit de evolutia mea si recunosc, mi-ar fi placut sa castig duelul din familie, dar intotdeauna mai exista si data viitoare”, a spus Simone Tempestini, care in urma evolutiei sale si-a asigurat prima pozitie in clasamentul juniorilor.

Bogdan Marisca si Sebastian Itu nu au riscat nimic in ultima zi si au terminat, dupa doua etape cu probleme, din nou in puncte la general si pe locul secund la clasa 3. „Nu a fost deloc un raliu usor. Am pierdut timp in prima zi din cauza lipsei de vizibilitate si a penelor de cauciuc. Nu mai avea rost sa riscam pe ultimele trei probe si sunt multumit ca am reusit sa terminam acest raliu”, a spus Bogdan Marisca.

Pentru Dani Ungur si Toni Avram ziua a doua a fost una in care si-au permis sa faca spectacol pe fiecare proba. Echipajul Napoca Rally Academy a dominat autoritar lupta la clasa 11 si si-a asigurat, cu trei etape inainte de final, prima pozitie in clasamentul acestei clase. „Chiar daca diferenta fata de urmatorul echipaj este mare, nu a fost deloc o victorie usoara. Important este ca ne-am atins deja obiectivul nostru si ca de acum putem aborda mult mai relaxati restul sezonului”, a spus Dani Ungur, care castiga, impreuna cu Toni Avram, pentru a treia oara consecutiv titlul la aceasta clasa.

Urmatoarea provocare pentru Marco Tempestini si Simone Tempestini este Barum Cech Rally Zlin, etapa a opta din Campionatul European de Raliuri, programat in perioada 30 august – 1 septembrie.

Urmatoarea etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop este Raliul Moldovei Cotnari Bacau programat in perioada 13 – 14 septembrie.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii