Esti unul dintre bloggerii cu initiativa si crezi ca vocea ta poate schimba ceva in domeniul sigurantei rutiere? Te provocam sa o faci!

GRSP Romania lanseaza Concursul de Reportaje despre Siguranta Rutiera
Esti unul dintre bloggerii cu initiativa si crezi ca vocea ta poate schimba ceva in domeniul sigurantei rutiere? Te provocam sa o faci!

Statistica pozitioneaza Romania drept o provocare rutiera pentru toti participantii la trafic, fie ca sunt conducatori auto, motociclisti, biciclisti sau pietoni. In acest context deloc optimist, Michelin, lider modial in domeniul mobilitatii, initiaza si sustine o serie de actiuni menite sa imbunatateasca aceasta realitate.

Nu dorim sa analizam ci, alaturi de voi, sa gasim solutii.

Este motivul pentru care noi, echipa Michelin Romania, lansam aceasta provocare catre lumea online.  Ne dorim ca, ajutati de voi, sa ii sensibilizam si responsabilizam pe toti cei implicati si sa aducem impreuna o contributie valoroasa la educarea acestora pentru imbunatatirea sigurantei rutiere.

Provocarea Michelin este una simpla: va invitam sa fiti partenerii GRSP si sa va puneti amprenta, cat mai implicat si personal, alaturi de noi. Articole, reportaje, materiale foto/video, prezentari, creatii grafice (sau orice credeti ca poate face o schimbare) asteapta sa le fiti initiator si sa le impartasiti cu echipa GRSP la office@grsp.ro. Asteptam materialele voastre pana pe data de 2 Octombrie 2013.

Michelin promite sa surprinda castigatorul cu un premiul atractiv.

Puteti gasi regulamentul complet vizitand: www.grsp.ro.

Sursa: Razvan Diaconu, External Marketing Relations Manager Central and Southern Europe
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii