Automobile Bavaria vă invită sâmbătă, 21 septembrie 2013, între orele 10.00 si 17.00, la showroom-ul din Şos. Bucureşti – Ploieşti 53A, sector 1, să faceţi cunoştinţă cu inovaţiile ce echipează cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.

Bavaria Fest 21 septembrie 2013
Automobile Bavaria vă invită sâmbătă, 21 septembrie 2013, între orele 10.00 si 17.00, la showroom-ul din Şos. Bucureşti – Ploieşti 53A, sector 1, să faceţi cunoştinţă cu inovaţiile ce echipează cel mai avansat BMW Seria 5 creat vreodată.

La Bavaria Fest veţi descoperi trei modele BMW Seria 5, spectaculoase, echipate cu noi elemente de design şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive. Este amestecul perfect de performanţă şi tehnologie. Veţi avea ocazia să experimentaţi mai mult decât performanţa condusului de care v-aţi îndrăgostit.

Consultanţii noştri de vânzări vor fi la dispoziţia publicului pentru a explica în detaliu toate îmbunătăţirile aduse noilor modele BMW Seria 5, atât din punct de vedere al design-ului cât şi al functionalităţilor pe care le oferă sistemele BMW EfficientDymanics şi BMW ConnectedDrive.

Noul BMW Seria 5 este disponibil în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo. De la lansarea actualei generaţii, au fost vândute peste un milion de unităţi din versiunile BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Touring şi BMW Seria 5 Gran Turismo, ceea ce a conferit acestui model prima poziție în segment la nivel mondial. Noul BMW Seria 5 aduce modificări precise la designul automobilului, noi variante de motorizare şi suplimentări inovatoare ale gamei de dotări disponibile, precum şi tehnologia BMW ConnectedDrive. Mai rapide, mai economice, mai ecologice: toate variantele BMW Seria 5 dispun de o serie de detalii optimizate. Rezultatul îl reprezintă un consum de combustibil redus (în unele cazuri, o scădere semnificativă), dar fără vreun compromis din partea calităţilor sportive. Majoritatea modelelor oferă performanţe îmbunătăţite. În plus, toate variantele de motorizare îndeplinesc deja normele EU6 cu privire la emisii, standard care va intra în vigoare abia în luna septembrie 2014. Odată cu introducerea versiunii 518d, prețul pentru cel mai accesibil BMW Seria 5 Sedan din gamă coboară la 35000 Euro fără TVA (43.300 Euro cu TVA).

Ca în fiecare an, la Bavaria Fest vă aşteptăm la showroom-ul Automobile Bavaria din Băneasa alături de cei dragi, familie şi prieteni, cu oferte speciale pentru maşini noi şi rulate, accesorii şi produse lifestyle, kids corner cu magician, tombolă cu premii, catering şi multe alte surprize.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin rețeaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.

BMW Group este unul dintre cei mai mari producători de autoturisme şi motociclete la nivel mondial, operează 25 de unităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări şi este reprezentat printr-o reţea de dealeri cu acoperire în 140 de state ale lumii.

Sursa: Cristian Pasarica, PR/Online Strategy/Social Media Manager Automobile Bavaria
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii