Michelin va invita la «Zilele Sigurantei Rutiere Michelin» pentru a afla care sunt cele 10 reguli pertinente care te feresc de accidente, dar nu oricum ci incercand simulatoare de impact si de rasturnare, ochelari de ebrietate si un Audi TT care simuleaza condusul cu anvelope de vara pe diferite conditii de drum.

Zilele Sigurantei Rutiere Michelin
Poti avea zapada in septembrie in Bucuresti? 
Te poti rasturna « in siguranta » cu masina ?
Te poti lovi de un zid la 15km la ora, iar apoi sa vrei sa incerci la 20km/h ? 
Poti sa iti revii din betie in doar cateva secunde ?
Da, poti! 

Cand si Unde? Pe 28-29 septembrie, de la 11:00 la 19:00, in Parcul Izvor la Zilele Sigurantei Rutiere Michelin.

Michelin va invita la «Zilele Sigurantei Rutiere Michelin» pentru a afla care sunt cele 10 reguli pertinente care te feresc de accidente, dar nu oricum ci incercand simulatoare de impact si de rasturnare, ochelari de ebrietate si un Audi TT care simuleaza condusul cu anvelope de vara pe diferite conditii de drum. Copiii sunt asteptati cu bicicletele la Mini Academia de Siguranta Rutiera Michelin cu cinema, desene, jocuri pentru invatarea semnelor de circulatie si a politetii rutiere.

Aveti ocazia sa va intalniti si cu specialisti in siguranta rutiera precum pilotul de raliu Titi Aur sau reprezentanti ai Politiei Rutiere, care vor desfasura ateliere dedicate celor 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere, de la purtarea centurii de siguranta si pana la adoptarea unui comportament politicos in trafic. 

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii