Cu şapte modele şi până la opt variante de motorizare, o diversitate unică de culori pentru exterior, design interior şi opţiuni, dar şi un program de accesorii aflat în continuă expansiune, marca britanică MINI stabileşte, mai mult ca niciodată, punctele de reper pentru plăcerea personală a condusului.

Sistem XL portabil de navigatie
Cu şapte modele şi până la opt variante de motorizare, o diversitate unică de culori pentru exterior, design interior şi opţiuni, dar şi un program de accesorii aflat în continuă expansiune, marca britanică MINI stabileşte, mai mult ca niciodată, punctele de reper pentru plăcerea personală a condusului. Originalul din cadrul segmentului premium al automobilelor de clasă mică s-a impus acum şi în clasa compactă şi a atras atenţia unui public-ţintă suplimentar prin modelele MINI Countryman şi MINI Paceman, acesta din urmă lansat cu succes în cursul acestui an. Prin aceasta, MINI a continuat tradiţia de furnizor al unor automobile cu succes global, care a început în urmă cu mai bine de 50 de ani.

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), MINI prezintă gama completă a portofoliului de modele. Acesta include modelele lansate sub brandul John Cooper Works. Selecţia de maşini sport de nivel înalt pentru plăcere extremă a condusului cuprinde acum şapte modele. Vizitatorii IAA, eveniment ce are loc în perioada 12-22 septembrie 2013, vor avea oportunitatea de a vedea şi cele mai noi apariţii din programul de accesorii originale MINI. Punctele de atracţie din această zonă sunt reprezentate de premiera mondială a farului xenon de 25W, primul din istorie disponibil ca accesoriu pentru anumite modele MINI, de noua generaţie a sistemului portabil de navigaţie - dezvoltat special pentru MINI - şi de noile scaunele MINI pentru copii.

Unic în lume: siguranţă sporită la condus pe timp de noapte cu farurile xenon de 25W.
Portofoliul de accesorii originale MINI include o gamă de soluţii perfecte pentru a evidenţia şi a îmbunătăţi selectiv designul expresiv, proprietăţile de condus sportiv şi funcţionalitatea unui MINI. Acum, MINI este cunoscut ca fiind primul constructor auto din lume care oferă un far xenon ca accesoriu, care are o putere de 25W şi care poate fi reglat manual pe înălţime. Astfel, clienţii MINI, MINI Clubman, MINI Cabriolet, MINI Coupé şi MINI Roadster au o soluţie accesibilă ca preţ pentru o sursă de lumină foarte eficientă pe care să o adauge ulterior automobilului. În ceea ce priveşte calitatea, luminozitatea şi raza de acţiune, farurile auxiliare sunt identice cu luminile xenon disponibile pentru MINI ca dotare specială "ex works". De asemenea, acestea oferă o durată de viaţă mult mai îndelungată şi un consum mai mic de energie în comparaţie cu lămpile standard cu halogen. O altă apariţie nouă în gama de accesorii exterioare sunt luminile LED de zi, de asemenea concepute a fi montate separat. Soluţie inovatoare atât tehnologic, cât şi vizual, aceasta vine sub forma unei combinaţii de proiector de ceaţă, semnalizator şi lumină de zi - toate cu tehnologie LED. Alte suplimentări ale programului de accesorii originale MINI sunt sistemul XL portabil de navigaţie cu monitor de 4,3 ţoli (10,92 cm), avertizorul TMC Premium integrat pentru ambuteiaje şi suportul inovator pentru integrare în cockpitul tuturor modelelor MINI.

Siguranţă şi confort pentru cei mai tineri fani MINI: noile scaune MINI pentru copii.
Noile scaune MINI pentru copii oferă un nivel şi mai ridicat de siguranţă şi confort pentru fiecare dintre cei mai tineri fani ai mărcii. Acestea sunt disponibile în trei versiuni, care acoperă intervalul de vârstă 0-12. Modelele MINI Baby Seat 0+ şi MINI Junior Seat 1 sunt fiecare echipate cu sistem ISOFIX de prindere, în timp ce scaunul MINI Junior 2/are conectori pentru puncte ISOFIX de ancorare. Toate variantele de scaun au suporturi pneumatice integrate pentru a proteja capul copilului de forţele laterale. Noile scaune MINI pentru copii sunt oferite în două variante coloristice. Nuanţa Vivid Green este disponibilă alături de interpretarea modernă a tradiţionalului design Union Jack cu aspect vintage.

Plăcerea condusului şi stil personal: actuala gamă de modele MINI.
Pretutindeni, brandul MINI reprezintă epitomul plăcerii condusului, al agilităţii, al designului expresiv, al calităţii premium şi al stilului personal. Portofoliul variat de produse confirmă statutul MINI de furnizor al automobilelor care exprimă în cea mai autentică manieră stilul inconfundabil al mărcii şi personalitatea proprietarului maşinii. Cu extinderea continuă a programului de modele pentru a include concepte inovatoare de automobile, MINI a creat numeroase modalităţi diferite de a experimenta calităţile distinctive ale mărcii.

Conceptul clasic de automobil MINI este definit de un design foarte expresiv în combinaţie cu tehnologia transmisiei şi a suspensiei care sunt orientate spre o agilitate captivantă. Aceleaşi caracteristici le regăsim şi la MINI Clubman, care în plus oferă un spaţiu extins - un bonus care este accentuat în mod deosebit la MINI Clubvan, primul automobil utilitar din segmentul premium al acestei clase. Ca model cu două locuri veritabile, MINI Coupé întruchipează un stil foarte sportiv. Prin MINI Cabriolet şi MINI Roadster, conducătorii au la dispoziţie două modalităţi de a se bucura de plăcerea condusului specifică mărcii într-un automobil decapotabil din segmentul premium al clasei mici. Există şi două modele care reprezintă acum aventura mărcii într-un nou segment de piaţă. Deschizător de drum a fost MINI Countryman, primul model al mărcii care a dispus de patru uşi, un hayon mare şi spaţiu pentru cinci pasageri. Din acest an, acest model multilateral este acompaniat de MINI Paceman, primul Sports Activity Coupé din lume în segmentul compact premium. Sistemul de tracţiune integrală ALL4 dezvoltat special pentru MINI este disponibil atât pentru MINI Countryman, cât şi pentru MINI Paceman. Cu tracţiune superioară şi agilitate îmbunătăţită în viraje, modelul adaugă o amprentă distinctivă la plăcerea autentică a condusului pe care o oferă MINI.

Sursa: MINI Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii