Târgu Mureş, 21 - 22 septembrie 2013 – Michelin participă la „The Most Beautiful Truck and Chopper Festival”, cel mai mare festival de camioane şi choppere din estul Europei, cu soluţii reale pentru reducerea cheltuielilor transportatorilor, gama de anvelope pentru camioane, MICHELIN X® LINE ENERGY™.

Michelin XLine Energy
Târgu Mureş, 21 - 22 septembrie 2013 – Michelin participă la „The Most Beautiful Truck and Chopper Festival”, cel mai mare festival de camioane şi choppere din estul Europei, cu soluţii reale pentru reducerea cheltuielilor transportatorilor, gama de anvelope pentru camioane, MICHELIN X® LINE ENERGY™.

Într-o perioadă în care industria transporturilor este supusă unor nenumărate provocări, Michelin propune gama de anvelope MICHELIN X® LINE ENERGY™, a cărei eficienţă superioară privind economia de carburant, alături de alte caracteristici de performanţă precum siguranţa şi longevitatea, satisfac nevoile companiilor de transport şi aduc soluţii reale problemelor de azi ale transportatorilor. Gama de anvelope MICHELIN X® LINE ENERGY™ asigură reducerea substanţială a costului total de operare, graţie claselor de eficienţă energetică obţinute conform programului european de etichetare a anvelopelor. În plus, transportatorii nu doar economisesc carburant, ci şi beneficiază de o perioadă mai mare de exploatare a acestora, deoarece pot fi reşapate şi recanelate de mai multe ori.” a declarat Ciprian MARTIN, Director Naţional de Vânzări anvelope de camion, Michelin România.

Într-un an, MICHELIN X® LINE™ Energy™ ar genera economii de 1000 €, 2/3 provenite din economia de carburant şi 1/3 provenită din longevitatea sporită. Aceasta reprezintă o treime din marja operaţională anuală generată de vehicul!

Michelin promovează în mod constant importanţa utilizării anvelopelor potrivite pentru siguranţa conducătorilor auto şi pentru o longevitate superioară a anvelopelor iar gama de anvelope MICHELIN X® LINE™ Energy™ este cea mai bună soluţie de economisire de carburant pentru transportatorii internaţionali, pe lângă beneficiile de siguranţă şi longevitate pe care le oferă.

Promovarea siguranţei rutiere pentru toţi cei implicaţi în trafic, este foarte importantă pentru Michelin iar prin sprijinirea concursului Cel Mai Bun Şofer Profesionist IFPTR din cadrul Festivalului, compania se concentrează asupra acestui aspect, prin creşterea gradului de conştientizare a rolului şoferilor de camion şi prin îmbunătăţirea abilităţilor lor de a conduce în siguranţă. De asemenea, este promovată importanţa şoferului de camion pentru compania de transport, precum şi impactul pe care îl are asupra rentabilităţii, atunci când conduce în condiţii de siguranţă, economice şi ecologice, contribuind în acelaşi timp la îmbunătăţirea siguranţei rutiere.

Chiar şi în contextul reglementări privind etichetarea anvelopelor, Michelin îşi continuă strategia axată pe proiectarea şi fabricarea de anvelope, care combină în acelaşi timp siguranţa în toate condiţiile de condus (pe asfalt uscat şi umed, în linii drepte, precum şi în curbe), creşterea eficienţei consumului de combustibil şi a kilometrilor parcurşi per total. „Este important ca transportatorii să ia în calcul faptul că siguranţa, eficienţa consumului de carburant şi longevitatea impactează costul total de operare, chiar dacă acestea nu sunt în totalitate reflectate de noul sistem de etichetare. Iar acesta este motivul pentru care Michelin se angajează să ofere consumatorului mult mai multe beneficii decât cele înscrise pe etichetă.” a adăugat Ciprian Martin.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii