Pilotii echipei Real Racing au avut o evolutie excelenta duminica, in ziua a doua din etapa a 5-a a Campionatului National de Karting. Andrei Margarit s-a impus la clasa Pufo si si-a asigurat deja matematic titlul de campion national la aceasta clasa, iar Kristopher Schlett a castigat prima sa cursa la clasa Mini in sezonul 2013.

Andrei Margarit
Andrei Margarit a castigat titlul de campion national la clasa Pufo.
Ada Arsene a stralucit in cursa de la clasa Pufo.
Kristopher Schlett s-a impus la clasa Mini.
Andrei Ponta a terminat pe podium.

Pilotii echipei Real Racing au avut o evolutie excelenta duminica, in ziua a doua din etapa a 5-a a Campionatului National de Karting. Andrei Margarit s-a impus la clasa Pufo si si-a asigurat deja matematic titlul de campion national la aceasta clasa, iar Kristopher Schlett a castigat prima sa cursa la clasa Mini in sezonul 2013.

Adrian Margarit este primul pilot al echipei Real Racing care si-a atins obiectivul stabilit pentru sezonul 2013. Neinvins in primele patru etape ale sezonului la clasa Pufo, Andrei Margarit si-a continuat dominatia si in cursa de casa de la Bucuresti reusind sa castige duminica ambele manse finale si sa-si asigure titlul de campion national cu o etapa inaintea finalului de sezon. „Ma bucur mult ca am reusit sa castig titlul acesta. Nici nu pot sa descriu in cuvinte senzatiile pe care le traiesc acum. Mi-ar placea sa termin sezonul cu o victorie si in ultima cursa, dupa care voi incepe pregatirile pentru anul viitor”, a spus Andrei Margarit.

Tot la clasa Pufo a concurat si Ada Arsene, etapa de la Bucuresti fiind prima in cadrul echipei Real Racing. Dupa ce sambata Ada si-a corectat propriul record pe circuitul din Bucuresti, duminica a continuat in aceeasi nota si a terminat in final pe pozitia a patra, dupa una dintre cele mai bune evolutii din acest sezon. „M-am acomodat repede la noua echipa si ma bucur ca am facut aceasta alegere. M-am simtit bine pe pista si sunt multumita cu evolutia mea. Mai e o etapa in acest sezon si obiectivul meu este sa-mi imbunatatesc performanta de astazi”, a spus si Ada Arsena.

Dupa un inceput mai slab la clasa Mini, in ziua de sambata, Kristopher Schlett si Andrei Ponta au terminat pe podium dupa doua curse extrem de disputate. In prima mansa Kristopher Schlett a terminat pe trei, iar Andrei Ponta pe 5, dar in mansa a doua cei doi au avut o evolutie perfecta si au terminat pe primele doua locuri, ceea ce le-a asigurat in final pozitiile 1, respectiv 3 in clasamentul etapei. „Ma bucur mult ca am castigat cursa. Stiam ca pot sa castig, dar mi-am intrat foarte greu in ritm dupa pauza de vara. Astazi totul a functionat perfect si rezultatul s-a vazut imediat”, a spus Kristopher Schlett.

Andrei Ponta a fost cel mai rapid in antrenamentele oficiale si in mansa a doua de sambata dar nu a fost suficient de constat. In schimb,  duminica, Andrei Ponta a mers mult mai bine si evolutia sa a fost recompensata cu o clasare pe podium. „Azi a fost mult mai bine si am reusit sa merg in acelasi ritm pe toata durata cursei. In mansa a doua totul a functionat excelent si ma bucur ca am terminat pe podium aici la Bucuresti”, a spus si Andrei Ponta.

Ultima etapa din sezonul 2013 in Campionatul National de Karting se va desfasura in perioada 28 – 29 septembrie pe circuitul de la Targu Secuiesc. „Astazi toti pilotii Real Racing au avut evolutii excelente si sper sa continue la fel si in ultima etapa a sezonului. Urmeaza o perioada de pregatiri intense si sunt sigur ca putem termina anul cu rezultate excelente”, a spus si Constantin Raileanu, managerul echipei.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii