Începând cu 1 septembrie, Mario Moser preia poziția de Aftersales Manager pentru BMW Group România. Suplimentar, ca Sales Channel Development Manager va fi responsabil pentru întărirea poziției BMW și MINI în piață.

Mario Moser
Începând cu 1 septembrie, Mario Moser preia poziția de Aftersales Manager pentru BMW Group România. Suplimentar, ca Sales Channel Development Manager va fi responsabil pentru întărirea poziției BMW și MINI în piață. Principala responsabilitate în acest sens va fi dezvoltarea rețelei de dealeri prin îmbunătățirea și extinderea proceselor și strategiilor de sales și service și prin susținerea de noi investiții.

„Eforturile noastre se vor concentra in direcţia îmbunătățirii satisfacției clienților și loializării acestora. Avem un bun punct de plecare cu programul Service Inclusive, care oferă revizii gratuite, disponibil deja din 2007 pentru modelele BMW și din 2012 pentru modelele MINI. Dorim să dezvoltăm noi servicii, precum cel de recepție service activă sau consultanți speciali de vânzări cu rolul de product genius. Acestea pot aduce o transparență mai mare și o mai bună înțelegere a produselor și serviciilor noastre“, a explicat Mario Moser.

Născut în Austria, Moser are o experiență de aproape 25 de ani în industria auto. El si-a inceput stagiatura ca mecanic de caroserie și vopsitorie. În urma masterului în industria auto, a ocupat poziții de management în cadrul mai multor dealership-uri auto. Între 2002 și 2009 a fost director de service pentru reprezentanța BMW Austria din Viena.

Între 2009 și 2013 a ocupat poziția de Aftersales and Sales Channel Development Manager for BMW Group Cehia. Pe parcursul acestei perioade, peste 70% din rețeaua de dealer a evoluat, fie prin îmbunătățirea investițiilor anterioare, fie prin investiții noi. În acest timp, BMW a preluat prima poziție în segmentul premium și și-a dublat vânzările de automobile și piese. Moser a fost de asemenea responsabil pentru implementarea proectului BMW i în Cehia, cu lansarea BMW i3 planificată pentru sfârșitul acestui an.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii