Echipa Real Racing a incheiat in forta sezonul 2013 castigand Cupa Romaniei la Karting, un succes la care au contribuit Ada Arsene, Andrei Margarit, Andrei Ponta, Kristopher Schlett si Eduard Barloiu.

Real Racing
Echipa Real Racing a incheiat in forta sezonul 2013 castigand Cupa Romaniei la Karting, un succes la care au contribuit Ada Arsene, Andrei Margarit, Andrei Ponta, Kristopher Schlett si Eduard Barloiu.

Sezonul 2013 din karting, la nivel intern, s-a incheiat in acest weekend pe circuitul Speedpark din Bacau unde a fost programata cea de-a doua editiei a Cupei Romaniei la Karting. Dupa un sezon excelent, pilotii Real Racing s-au remarcat si in aceasta ultima competitie si au reusit sa castige Cupa Romaniei la echipe.

Andrei Margarit si Ada Arsene au luat startul la clasa Pufo si au terminat pe podium dupa un sfarsit de saptamana excelent. Andrei Margarit, noul campion la aceasta clasa, a fost invincibil si in aceasta competitie si si-a trecut in cont cel de-al saptelea succes consecutiv in etapele din calendarul intern. „Este modul perfect de a termina un sezon. Nu a fost o cursa usoara si ma bucur ca am reusit sa castig si ca echipa Real Racing a fost cea mai buna”, a spus Andrei Margarit.

Ada Arsene a fost foarte aproape de o clasare pe locul secund, dar in final cel mai nou membru al echpei Real Racing a incheia cursa de pe circuitul Speedpark pe locul 3. „Am fost la un pas de un loc mai bun, dar faptul ca l-am pierdut ma ambitioneaza si mai tare pentru sezonul viitor”, a spus si Ada Arsene.

La clasa Mini, Kirstopher Schlett a inceput in forta si a dominat califcarile si mansele de sambata. In cursa de duminica, pilotul Real Racing a facut o singura greseala in ultimele viraje si a incheiat etapa pe locul secund. „A fost o lupta intensa pentru victorie si ma bucur ca m-am luptat pana la final. Mi-as fi dorit sa castig, dar atat s-a putut astazi. Data viitoare va trebui sa fiu mai atent pe final pentru ca o cursa se poate pierde chiar si in ultima secunda”, a spus Kristopher Schlett.

Andrei Ponta a avut un sfarsit de saptamana dificil presarat cu numeroase incidente si iesiri in decor. „Clar nu a fost weekendul meu. A fost ultima cursa din acest sezon si singurul lucru pe care pot sa-l fac acum este sa ma pregatesc si mai intens pentru 2014”, a spus si Andrei Ponta.

EduardBarloiu a dominat cursa de la clasa KF2 si a reusit sa completeze sirul de succese din 2013 al echipei Real Racing cu o victorie in Cupa Romaniei. „Este exact finalul de sezon pe care mi l-am dorit. A fost o cursa foarte disputata si sunt sigur ca anul viitor va fi un sezon extrem de spectaculos la aceasta clasa”, a spus Eduard Barloiu.

Chiar daca sezonul intern s-a incheiat o data cu cea de-a doua editie a Cupei Romaniei la Karting, echipa Real Racing mai are in program cateva participari la etape internationale. „Sunt foarte mandru de performanta pilotilor din echipa si le multumesc pentru faptul ca au adus Cupa Romaniei la noi. Chiar daca sezonul din Romania s-a incheiat noi vrem sa mai participam si la cateva etape internationale pentru ca cel mai bun antrenament pentru piloti este totusi participarea la curse”, a spus Constantin Raileanu, managerul echipei Real Racing.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii