EfficientGrip pentru Fiat 500 și Fiat 500C, Vector 4Seasons pentru noul Fiat 500L Trekking.

Fiat 500L Trekking
EfficientGrip pentru Fiat 500 și Fiat 500C, Vector 4Seasons pentru noul Fiat 500L Trekking.

Goodyear anunță că a fost selectată pentru a echipa modelele Fiat 500 și Fiat 500C, precum și noul Fiat 500L Trekking, cu gamele sale de anvelope EfficientGrip și Vector4Seasons.

Disponibil în peste 100 de țări, stilatul și versatilul model Fiat 500 s-a dovedit a fi un mare succes, cu peste 1,1 milioane de mașini produse începând cu anul 2007. Pentru a impulsiona livrarea în continuare a mașinii sale iconice pe piața internațională, Fiat a ales Goodyear pentru a-i furniza două dintre produsele sale de top pentru echiparea modelelor sale. Fiat 500 și versiunea cabrio Fiat 500C vin acum amândouă cu  anvelopele EfficientGrip de la Goodyear, în timp ce Fiat 500L Trekking va veni echipat cu anvelopele Goodyear Vector 4Seasons.

Marca Fiat a ales anvelopele Goodyear EfficientGrip pentru ambele sale modele Fiat 500 și Fiat 500C (în dimensiunea 195/45R16 84V), pentru a spori performanța economiei de carburant pe care o livrează cele două modele FIAT, prin beneficiile pe care le oferă anvelopa atât prin nivelul scăzut al rezistenței la rulare, cât și prin durata mai mare de viață în kilometri parcurși, anvelopa fiind construită pe baza unui compus avansat.

"Anvelopa EfficientGrip este construită pentru eficiență și ajută la parcurgerea mult mai multor kilometri înainte de a fi înlocuită cu o altă anvelopă", explică Hugues Despres, Goodyear Brand Director EMEA. "Anvelopa prezintă un compus al benzii de rulare din bioxid de siliciu care o menține în stare de funcționare pentru mai mult timp, pentru a asigura o durată mai mare de viață în kilometri parcurși, în timp ce rezistența la rulare rămâne la un nivel scăzut, ajutând astfel la scăderea costurilor necesare pentru achiziția de carburant, precum și la scăderea emisiilor de CO2".

Datorită designului benzii de rulare special proiectat pentru a reduce nivelul zgomotului exterior, anvelopa EfficientGrip asigură o călătorie liniștită și confortabilă. Suprafața unică a benzii sale de rulare, precum și aranjarea lamelor, asigură performanțe premium pe carosabil umed și distanțe scurte de frânare.

Expus la Salonul Auto de la Geneva din acest an, Fiat 500L Trekking este un spirit liber cu două suflete lipite perfect între ele, cărora le place să se joace în fiecare zi: unul metropolitan, pentru călătoria prin oraș, și unul mai aventuros, perfect pentru acele mici emoții din afara orașului care fac viața să merite trăită. Fiat 500L Trekking combină practicul și flexibilitatea internă pentru a oferi o mașină distinctă și versatilă, în timp ce încorporează spiritul și atitudinea unui 500.

Tire shot EfficientGrip Performance
Fiat 500L este de asemenea prima mașină care are sistem eco: Drive LIVE – un sistem care ajută conducărorii auto să reducă consumul de combustibil și emisiile de CO2 prin monitorizarea stilului de condus în timp real și prin oferirea de sfaturi despre cum să fii și mai prietenos cu mediul. 

Anvelopa Goodyear Vector 4Seasons, care are inscripționat pe peretele lateral atât simbolul munte cât și pe cel al fulgului de nea, prezintă un compus adaptat pentru toate condițiile de vreme, precum și un contur neted al benzii de rulare pentru o dispersie uniformă a aerului în pneu, ajutând conducătorii auto să continue călătoria cu mai puțin combustibil. De asemenea, această anvelopă oferă o rezistență mai bună la acvaplanare pe carosabil umed și distanțe de frânare mai mici pe gheață.

"Fiat 500 este o emblemă, a declarat Despres. „Este una dintre cele mai stilate mașini de oraș din lume. Suntem mândri că Goodyear a fost ales din nou să îi ajute pe conducătorii auto aflați la volanul ei să se bucure de o experiență și mai satisfăcătoare", a încheiat acesta.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii