Mobility Networks Ltd. anunță în cadrul Salonului Auto București, ediția 2013, lansarea oficială a reprezentanței sale pentru Europa de Est.

Mobility Networks
Mobility Networks Ltd. anunță în cadrul Salonului Auto București, ediția 2013, lansarea oficială a reprezentanței sale pentru Europa de Est.

Mobility Networks Eastern Europe își propune să întâmpine nevoile de transport public și privat din Europa de Est, oferind soluții inovatoare de adaptare și accesibilizare a oricărui tip de vehicul, de la autoturisme personale, microbuze, autobuze, autocare și ambulanțe până la tramvaieși trenuri. Mobility Networks este lider mondial în furnizarea soluțiilor de specialitate pentru accesibilizarea vehiculelor.

Mobility Networks Eastern Europe combină expertiza la nivel mondial cu cunoștintele locale, pentru a oferi soluții specifice, asigurând o calitate de neegalat, fiabilitate și aplicabilitate. Experții regionali promit furnizarea unui serviciu complet de îndrumare tehnică, consultanță și asistență de la proiectare până la livrare, în vederea adaptării oricărui tip de vehicul, fie că este vorba despre un produs convențional sau unul personalizat. La nivel internaţional, colaborăm cu constructorii, producătorii și partenerii care realizează conversia vehiculului, pe tot parcursul procesului de proiectare și inginerie, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor şi standardelor de siguranţă și  respectiv omologarea.

Excelența în inginerie. Produsele oferite deMobility Networksoferăun grad înalt de fiabilitate, durabilitate și siguranță.

Pricepere în inovare.
Produsele încorporează cele mai noi tehnologii în acesibilitate şi ne mândrim cu inovaţiile care aduc beneficii pentru operatorii de flote, conducătorii auto, mecanici şi pasageri.
           
Mobility Networks furnizează:
·         una dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare game de rampe pentru vehicule și imobile, din lume;
·         lifturi de acces pentru autoturisme, microbuze, autobuze, autocare, ambulanțe, trenuri de călători și ambarcațiuni, parțial sau complet automatizate;
·         roboți pentru manipularea scaunului cu rotile;
·         elemente de control manual al pedalelor autovehiculelor;
·         trepte automate;
·         înălțătoare de pedale pentru persoanele de înălțime mică;
·         scaune rotative acționate electric;
·         kituri de modificare a autovehiculelor, disponibile pentru cele mai recente modele de VW Caddy, VW Caddy Maxi, Citroen Berlingo și Peugeot Partner Marques;
·         centuri și sisteme de fixare și siguranță;
·         alte accesorii pentru persoanele cu dizabilități.

Produsele Mobility Networkssunt fabricate în Marea Britanie, Spania, Cehia, Italia și îndeplinesc toate standardele actuale de siguranță la nivel mondial, inclusiv PSVAR, DDA, în conformitate cu directiva 2001/85/CE, 95-54-EC, European Whole Vehicle Type Approval, National Small Series Type Approval, Lifting Operations and Lifting Equipment Regulations 1998 (LOLER), Provision and Use of Work Equipment Regulations 1998, iar producătorii sunt acreditaţi ISO 9001 și ISO 14001:2012, fiind cunoscuți la nivel mondial cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu.

Experţii noştri oferă îndrumare tehnică, consultanţă și asistenţă în vederea adaptării oricărui tip de vehicul. La nivel internaţional, colaborăm cu constructorii, producătorii și partenerii care realizează conversia vehiculului pe tot parcursul procesului de proiectare și inginerie, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor şi standardelor de siguranţă, inclusiv omologarea.

Lifturi. Lifturile noastre încorporează mecanisme fiabile, componente durabile şi finisaje de precizie, asigurând astfel performanță maximă și siguranță oriunde în lume. Fiecare lift este testat înainte de a fi trimis şi instalarea este conformă cu ECWVTA (European Whole Vehicle Type Approval).

Comercializam următoarele tipuri de lifturi:
·         Access Lift
·         Automatic Bariatric Lift
·         EA Bariatric Lift
·         Frontline Extender Lift
·         G-Wise Lift
·         GXI Fully Automatic Lift
·         GXI-A Lift
·         GX’tra Lift
·         Magic Lift
·         Mega Lift
·         Step-Well Lift
·         Stop Safe Lift
·         Stretcher Lift
·         Noul Access Lite Lift

Automatic Bariatric Lift este LIDER MONDIAL, complet automat, cu o capacitate de 500 kg, ce poate fi echipat pe ambulanțe. Poate fi pus în funcțiune în doar 30 de secunde.

Modelul este unic în sector, fiind singurul lift cu casetă automată, capabil să manipuleze tărgile bariatrice, ce presupun dimensiuni speciale
și o capacitate de 500 kg SWL (Safe Working Load).

Această platformă de acces cu reglaj electric poate fi personalizata, pentru a se potrivi solicitarilor exacte, incluzând upgrade-ul de oțel inoxidabil, sistemul de blocare a cutiei automate, iluminat suplimentar, inchidere automată pentru capacul de final al casetei etc.

G-Wise Lift a fost special creat pentru a ajuta mecanicii şi operatorii să reducă costurile de operare. Încorporează materiale plastice "regenerate", materiale ecologice și componente din surse locale, astfel încât amprenta de carbon este redusă, chiar înainte ca liftul să fie pus în funcțiune. Liftul G-Wise funcționează cu ulei biodegradabil și are o economie totală în greutate de 15%.Acest lift reflectă angajamentul general al Mobility Networks de a oferi durabilitate printr-o producție bazată pe principiul “fărăcarbon”, un consum redus de energie și, acolo unde este posibil, reciclarea materialelor.

Noul Lift Access Lite. Lansat pe 9 septembrie 2013 in Marea Britanie, ’’acest lift prezinta un design de pionierat în domeniul lifturilor pentru vehicule și ofera avantaje semnificative pentru operatorii de flote și pentru cei ce executa conversia, atât în ceea ce privește economisirea de timp cat si de costuri.Întreaga noastră experienta si know-how de inginerie se reflectă în mod clar în acest ultim produs de precizie, care va revolutiona sectorul lifturilor. Greutatea sa mai ușoara, robustetea sporita si gradul avansat de compatibilitate determina un  montaj mai eficient realizat pentru o varietate mai mare de vehicule, reducând in acelasi timp nevoia de modificari de șasiu.’’– a declarat Mike Simmonds, presedintele Mobility Networks (Holdings) Ltd.

Prin noul "design inteligent" și finisaje, Access Lite ofera o reducere remarcabila in greutate de 50 kg in comparatie cu lifturile similare existente pe piata. Nituri speciale auto au înlocuit șuruburile, rezultand minimizarea vibratiilor și o reducere de 15% a timpului de fabricatie.

Atunci când este actionat, Access Lite va funcționa cu 20% mai puțină presiune hidraulică decât alte modele, avand un consum mai mic al bateriei, la încărcarea de pasageri. Acesta are o capacitate de incarcare impresionantă de 400 kg și platforma sa poate fi proiectata într -o varietate de dimensiuni, de la 725 – 925mm lățime și 1410 – 1780mm în lungime. Platforma poate fi ridicata la o înălțime de 1500 mm deasupra solului.

Rampe. Fabricate la cele mai înalte standarde, aceste rampe oferă durabilitate, fiabilitate, compatibilitate şi siguranţă. Sunt realizate manual, din otel inoxidabil sau aluminiu, rezultand sisteme usor de manevrat. Rampele pot fi standard sau usoare.

Kituri. Special proiectate pentru a se integra cu uşurinţă în designul vehiculului, instalarea făcându-se rapid şi cu uşurinţă.Peste 5000 de kituri furnizate de Mobility Networks au fost instalate si folosite cu succes peste tot in lume.

Centuri de siguranta Q’Straint. Acestea presupun fixarea scaunul cu rotile in 4 puncte. Q'Strainta fostprimul care a introdus acest sistem inovator pentru industria de transport la nivel mondial.

Sursa: Bogdan Pasa, Manager Other Stage Studio SRL
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii