Cele doua echipaje Napoca Rally Academy prezente la startul Wales Rally GB se intorc cu amintiri placute de la ultima etapa a sezonului in Campionatul Mondial de Raliuri. Urmatoarea provocare pentru pilotii NRA este acum Sibiu Rally Show.

Un weekend special pentru Napoca Rally Academy in Tara Galilor
Marco Tempestini si Lucio Baggio s-au distrat pe specialele din Wales Rally GB.
Simone Tempestini si Dorin Pulpea au adunat experienta pentru sezonul 2014.
Pentru Napoca Rally Academy urmeaza Sibiu Rally Show.

Cele doua echipaje Napoca Rally Academy prezente la startul Wales Rally GB se intorc cu amintiri placute de la ultima etapa a sezonului in Campionatul Mondial de Raliuri. Urmatoarea provocare pentru pilotii NRA este acum Sibiu Rally Show.

Patru zile spectaculoase la unul dintre cele mai frumoase raliuri din lume. Incepand de joi seara, echipajele Napoca Rally Academy au concurat, alaturi de cei mai buni piloti din lume, pe cele mai frumoase probe de macadam pe care au mers pana acum in Wales Rally GB, ultima etapa din Campionatul Mondial de Raliuri.

Chiar daca in niciuna din zile nu au fost ocoliti de probleme, echipajele Marco Tempestini/Lucio Baggio si Simone Tempestini/Dorin Pulpea au fost incantate de participarea la ultima etapa din WRC. Pentru Marco Tempestini si Lucio Baggio a fost un eveniment fara nicio presiune si un obiectiv special. „Dupa participarea din 2008 mi-am dorit sa mai pot lua startul in acest raliu. Are cele mai frumoase probe de macadam pe care am concurat eu pana acum. A fost un raliu dificil si faptul ca am ajuns la sosire ma face extrem de fericit. Am avut probleme cu franele, cu servodirectia, cu motorul, dar in final totul s-a terminat cu bine si asta este cel mai important”, a spus Marco Tempestini.

Pentru Simone Tempestini si Dorin Pulpea participarea in Wales Rally GB a facut parte din programul pe 2013, obiectivul fiind acela de a aduna experienta pentru sezonul viitor. In prima zi echipajul Napoca Rally Academy a avut probleme cu electrica masinii, iar in ziua a doua a iesit usor in decor. Masina nu a avut de suferit si au putut lua startul sambata in super rally. „Specialele de aici sunt extrem de alunecoase si dificile. Ma bucur ca am putut parcurge atatia kilometri pentru ca acesta era obiectivul nostru. Ca si celelalte etape internationale la care am luat startul anul acesta, Wales Rally GB a fost un test util pentru noi si am invatat foarte multe”, a spus Simone Tempestini.

Urmatoarea provocare pentru pilotii Napoca Rally Academy va fi Sibiu Rally Show dupa care incepe deja pregatirea pentru sezonul 2014. „De abia astept acum sa concurez la Sibiu, locul unde am crescut din punct de vedere sportiv. Dupa evenimentul de sambata sunt programate deja primele teste pentru sezonul 2014 cu S2000 si Citroen DS3 R3”, a mai adaugat Simone Tempestini.

Sibiu Rally Show este programat sambata, 23 noiembrie, pe circuitul de rallycross pe care se desfasoara si super speciala din Raliul Sibiului, etapa in Campionatul European de Raliuri. La ultimul eveniment sportiv din 2013 vor lua startul toti pilotii Napoca Rally Academy.

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii