DAF, primul producator ce vine echipat cu noile anvelope KMAX si FuelMAX de la Goodyear

DAF Euro 6 KMAX FUELMAX
DAF este primul producător de camioane care va folosi anvelopele Goodyear KMAX și FUELMAX ca echipare originală.
Noile modele DAF, CF și LF vor fi echipate cu cele mai noi anvelope optimizate din punct de vedere al kilometrajului și al consumului eficient de carburant.

DAF este primul producător de camioane care va oferi anvelopele Goodyear KMAX ȘI FUELMAX ca echipare originală standard clienților săi. Noile anvelope vor fi livrate pentru echiparea noilor modele ale companei, CF și LF, precum și gamei pilot XF, începând cu luna decembrie 2013.

Gamele KMAX și FUELMAX au fost introduse pe piață în luna septembrie. Anvelopa KMAX, așa cum indică și numele ei, a fost dezvoltată în vederea creșterii performanței kilometrajului, fără a compromite alte criterii de performanță, precum eficiența consumului de carburant și tracțiunea. În mod similar, gama Goodyear FUELMAX este adresată operatorilor care vizează optimizarea eficienței consumului de carburant, combinată cu o performanță adecvată a kilometrajului.

DAF XF este primul model pe care compania l-a introdus în cadrul gamei Euro 6 și a fost optimizat pentru un consum scăzut de carburant și pentru eficiență ecologică. Prin generația anterioară de anvelope cu care a fost echipat acest tip de camion, Goodyear Marathon+, au fost deja puse la dispoziție modelele cele mai eficiente pentru consumul de carburant, iar noile tipuri de anvelope vor extinde beneficiile oferite anterior.

Gamele DAF CF și LF Euro 6  au fost dezvoltate pentru versatilitatea lor și sunt disponibile  într-o paletă largă de versiuni care acoperă complet întreg spectrul de aplicații. Cumpărătorii acestor modele vor putea alege cele mai potrivite anvelope Goodyear, care să răspundă în cel mai înalt grad solicitărilor operaționale particulare pe care le efectuează.

“Suntem încântați că DAF a ales noile noastre anvelope KMAX și FUELMAX pentru cele mai noi modelele de camioan ale sale”, a declarat Boris Stevanovic, Director de Marketing Anvelope de Camion, în cadrul Goodyear Dunlop Tires Europa. ”Avem o colaborare îndelungată cu DAF,  am lucrat împreună cu ei mulți ani la rând pentru a dezvolta produse care să crească performanța vehiculelor. Folosirea anvelopelor KMAX și FUELMAX  ca echipare originală presupune faptul că operatorii care achiziționează aceste camioane pot beneficia de înalte performanțe la nivelul kilometrajului, precum și de un consum scăzut de carburant, facilitate de echiparea cu aceste anvelope. Un alt avantaj va consta în performanța anvelopelor în condiții de iarnă oferită de versiunea lor proiectată pentru puntea motoare, aceste anvelope fiind totodată aprobate ca anvelope de iarnă și  marcate cu însemnele 3PMSF (simbolurile munte cu trei piscuri și fulg de nea), indicând faptul că ele îndeplinesc cerințele aferente celor mai severe condiții de drum pe vreme de iarnă.

Începând cu luna decembrie, anvelopele vor fi livrate prin unitatea de producție a Goodyear din Luxemburg (Luxembourg Mounting Center - LMC), deja montate și oferite prin linia de producție în conformitate cu exigențele legate de timpul de livrare. Unitatea de producție a Goodyear LMC a fost înființată acum 11 ani și echipează producători din întreaga Europă cu aproximativ 8000 de anvelope pe zi.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner QLT Group Division
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii